Setari Cookie-uri

Destinatii perfecte pentru nunta

Vrei ca ziua nuntii tale sa fie memorabila nu doar pentru tine ci si pentru invitatii tai? Ei bine, iata ce ti-am pregatit!

Daca vrei o nunta cu adevarat speciala de care invitatii tai sa isi aduca aminte toata viata alege o destinatie care sa ii uimeasca, o destinatie care sa te uimeasca pana si pe tine, o destinatie de vis.
Nu doar luna de miere trebuie sa fie intr-o zona exotica sau speciala ci si nunta poate fi organizata intr-o locatie spectaculoasa.

Nunta sub apa in Hawaii

foto: mire si mireasa sub apa, Shutterstock

Nu, nu toata nunta se va desfasura sub apa. Totul are loc la mal sau pe o ambarcatiune in mijlocul apei. In momentul in care isi spun juramintele mirii se scufunda si isi promit iubirea eterna prin intermediul semnelor sau al tablitelor subacvatice. Daca invitatii doresc, se pot scufunda si ei pentru a fi alaturi de miri in cel mai emotionant moment al nuntii.

Citeste si Coafuri de mirese pentru toate tipurile de par

Hotelul de gheata din Suedia

Citește și:

foto: hotel de gheata, Shutterstock

Poate ai sa spui ca avem si noi hotelul nostru de gheata la Balea Lac, dar cele doua nu se pot compara. Icehotel este cel mai mare hotel de gheata din lume unde totul este sculptat in gheata. Daca vrei ceva cu adevarat deosebit si neobisnuit, este una dintre cele mai potrivite alegeri.

Citeste si Rochii de mireasa spectaculoase

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.