Anais Nin: Cel mai frumos citat despre DRAGOSTE si INTIMITATE, din toate timpurile!

Anais Nin: Cel mai frumos citat despre DRAGOSTE si INTIMITATE, din toate timpurile!

'Se schimba ceva in momentul cand decizi ca ai gasit o persoana in fata careia esti gata sa dezvalui parti din sufletul tau.' - Anais Nin.

Anaïs Nin (1903-1977) este o personlaitate cunoscuta si influenta, a secolului XX. Este privita ca una dintre cele mai insemnate scriitoare, Anais Nin capatand o faima intrenationala datorita jurnalelor ei care pot fi o metafora despre drumul unei femei catre auto-descoperire. Jurnalele lui Anais Nin sunt o meditatie cu privire la cultura, natura oamenilor, literatura si sensul vietii. Iata ce scria Anais Nin despre intimidate:

"Se schimba ceva in momentul cand decizi ca ai gasit o persoana in fata careia esti gata sa dezvalui parti din sufletul tau. Ceva iese in evidenta si face ca momentul sa devina unic. O claritate multidimensionala profunda semanand cu o gramajoara de praf de stele adunata cu grija. In acel moment soptesti “in sfarsit” iar ochii ti se umplu de lumina si spontaneitate. Si nu iti pasa daca inima o sa ti se topeasca sau o sa se farmiteze in acest proces pentru ca acest curaj spontan anuleaza frica si neincrederea ta. Triesti pentru moment; pentru ca, pentru o secunda sau mai multe, esti dulce fortat/a sa te supui intimitatii neconditionate. Este un moment de rasplata psihologica care izbeste toate disciplinarile autoimpuse si fondate pe teroare. Este tot ceea ce ai nevoie". - Anais Nin

Citeste articolul integral pe Garbo.ro

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri