Setari Cookie-uri

Din invataturile mireselor: Ce as fi vrut sa stiu inainte sa ma marit

Afla din "bucataria mireselor" tot ceea ce trebuie sa stii despre casnicie inainte sa te mariti

3. Nu flirta, nu insela si nu insela emotional

Pentru ca o casnicie fericita se bazeaza pe incredere si sinceritate.

4. Unul dintre voi trebuie sa fie atent cu banii

Stiu si inteleg perfect ca vreti sa va satisfaceti toate poftele si sa nu va refuzati nimic. Vreti sa iesiti in oras cat mai des, sa mergeti la filme si in vacante ideale, insa unul dintre voi trebuie sa fie calculat pentru a nu intra in datorii in ceea ce priveste cheltuieile casei.

5. Vei avea un coleg de camera pentru tot restul vietii

Poate ca o sa vrei sa dormi si nu o poti face cu televizorul aprins, sau poate te enerveaza ticaitul ceasului de pe noptiera. Nu iti place intunericul si vrei sa fie semi-intuneric atunci cand dormi, dar partenerul tau este exact pe dos. Ce zici? Crezi ca faci fata?

6. Asta inseamna ca partenerul tau te va enerva in moduri inimaginabile

Nu doar ca va lasa capacul de la toaleta ridicat, dar va lasa prosopul ud trantit pe undeva prin baie, chilotii pe masina de spalat, sosetele langa pat si va uita sa cumpere pasta de dinti care iti place atat de mult. In loc de iaurt cu zmeura iti cumpara iaurt cu capsune pentru ca "nu mai aveau" si oricum e tot aia.
La prima vedere totul ti se pare foarte amuzant, dar cand ai sa vii obosita de la birou, ai sa vezi negru in fata ochilor la propriu (si aici ma refer la chilotii si sosetele aruncate peste tot).

Citește și:

7. Sex cu o singura persoana pentru tot restul vietii

Poate fi ideal, dar trebuie sa ai o imaginatie bogata si pe parcurs sa devii din ce in ce mai deschisa catre experiente noi. Astfel, "pentru tot restul vietii" ti se va parea o eternitate lipsita de sex.

foto prima pagina: cuplu tanar casatorit, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.