Setari Cookie-uri

Domnisoara de onoare

Acest statut de domnisoara de onoare nu este o inventie comerciala a timpurilor noastre. Traditia dateaza din vremurile Romei antice, unde domnisoarele de onoare formau un adevarat scut uman dupa care era ascunsa mireasa ca sa nu fie vazuta de rapitori.O alta varianta a traditiei spune ca domnisoarele de onoare erau imbracate la fel ca mireasa pentru ca spiritele rele sa fie pacalite si sa nu afle care dintre tinerele fecioare se va marita, acestea se imbracau cu haine identice. La fel se proceda si cu mirele si cavalerii de onoare, ca doar si ei puteau fi expusi spiritelor malefice.

Ah si foarte important! In ziua nuntii ai grija sa nu intervina ceva care sa strice toate planurile miresei. Ia-ti vitaminele cu saptamani inainte ca sa fii sanatoasa tun in ziua cea mare, nu ai vrea sa te apuce stranutatu’ cand mirii spun “DA!”. Fa un sacrifiu si renunta la dulciuri si paste inainte de nunta, ca sa arati uimitor in extravaganta rochie pe care mireasa ti-a ales-o.

Ca tot veni vorba de rochia de domnisoara de onoare, ai grija sa o pazesti cu propia viata! Nu o calca sau nu o spala tu acasa. Du-o la o curatatorie profesionista in care ai mare incredere. Daca bugetul iti permite, mai cumpara o rochie identica, asa, ca sa o ai de rezerva, in caz ca se intampla ceva cu prima.

Si gandeste-te ca niciodata o rochie in plus nu strica.

Cam multe lucruri, nu-I asa? Insa ganditi-va ce bine va veti simtiti cand prietena voastra va fi cea mai fericita femeie din lume si voi ati participat la asta!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.