Setari Cookie-uri

Cum sa faci fata marelui eveniment

Momentul pe care l-ai asteptat a venit: ai luat marea hotarare – te mariti! Pana acum totul a fost asa cum ai visat, te-a cerut in casatorie intr-un mod cat se poate de romantic iar tu ti-ai facut planuri peste planuri despre cum ai vrea sa fie nunta ta de vis. Dar ziua in care vei fii mireasa se apropie cu pasi repezi si incepi sa te intrebi cu adevarat ce pregatiri trebuie sa faci pentru a te asigura ca vei avea parte de nunta perfecta, de cel mai frumos restaurant, de cele mai fine bauturi, de cele mai savuroase mancaruri, de muzica buna, de o rochie ca-n povesti, de servire impecabila, de limuzina, de porumbei albi … simti ca innebunesti si ca o sa lasi balta totul!

Discuta cu cea mai buna prietena sau chiar cu mama. Ajutorul unor femei care au mai trecut prin aceasta “problema” este nepretuit. Ele iti pot da sfaturi care sa te linisteasca si iti pot impartasi din experienta proprie. Mama ta poate sa iti povesteasca cum s-a simtit ea atunci cand s-a caatorit cu tatal tau, cat de emotionant a fost si cum poti sa prinzi curaj si sa te organizezi. Cea mai buna prietena a ta, care te cunoaste foarte bine, te poate ajuta avand grija de unele mici detalii cum ar fi designul felicitarilor de nunta, ce flori ar fi mai potrivite si asa mai departe.

Nu te ocupa de tot. Dat fiind faptul ca ai o responsabilitate atat de mare, uneori ai tendinta de a te ocupa tu singura de toate. Nu refuza ajutorul familiei si al prietenilor. Ei se pot ocupa de multe detalii ale nuntii tale, insa asigura-te ca nu ajung sa si i-a deciziile importante in locul tau. Uneori mama viitoarei mirese si cea a mirelui pot intra chiar intr-o competitie virtuala si pot monopoliza organizarea nuntii. Impune-ti cu femitate opiniile. Chiar daca vor doar sa te ajute, pana la urma e nunta ta, nu a lor!

Organizare, organizare, organizare. Incearca sa iti stabilesti din timp cat mai bine programul. Fa-ti listute si planifica ceea ce ai de facut in functie de zile. Ai grija sa nu ramai in urma cu respectarea programului si totul va fi perfect.

Rezervati-va timp pentru amandoi.
Ai grija ca, dupa atata alergatura, sa petreci si ceva timp de calitate cu partenerul tau si sa nu “uiti” de el. Mai bine, fa-i o mica surpriza: pregateste-i mancarea preferata, luati cina impreuna si apoi, serveste-i un altfel de … desert! Un super masaj, un dus fierbinte, te gandesti tu la ceva!


Un articol de Daria


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.