Setari Cookie-uri

11 idei originale pentru nunta

Nuntile au multe in comun. Multe cupluri isi doresc insa si ceva original in aceasta minunata zi a nuntii, ceva care sa le faca placere atat lor cat si invitatilor.

Nuntile au multe in comun. Multe cupluri isi doresc insa si ceva original in aceasta minunata zi a nuntii, ceva care sa le faca placere atat lor cat si invitatilor.

Am propus mai jos cateva idei inedite pe care le puteti pune in practica la nunta dumneavoatstra:

1. Puteti citi (spune) invitatilor povestea voastra, cum v-ati cunoscut si toate cele intamplate pana in ziua nuntii.

2. O tendinta noua o reprezinta ziarul de nunta. Acesta este un ziar care se adreseaza in special invitatilor si care poate contine cateva istorioare nostime din copilaria voastra, povestea vostra si orice alte informatii ati dori sa se afle scrise pe paginile acestui ziar.

3. Daca faceti nunta la mare, atunci: buchetul miresei poate contine stelute de mare, pe nisip puteti “presara” petale de flori, mirii pot veni cu o barcuta special decorata. Pot fi amenajate barcute pentru invitati. Puteti organiza pertecerea chiar pe un vas in largul marii.

4. Puteti face un album care pe coperta ori primele pagini sa contina poze cu voi, cateva povestioare nostime etc. Acest album sa fie pus pe o masuta special amenajata si in paginile lui fiecare invitat (sau doar cei care vor) sa scrie impresii despre nunta, urari si orice altceva vor ei. Aceasta ar fi o amintire foarte frumoasa de la cei pe care i-ati invitat.

5. Va puteti crea propriul site de nunta, a carui adresa o puteti da ulterior invitatilor.

De exemplu: Eric si Marie

Noi va invitam sa facem planuri impreuna si sa ne povestiti despre aceasta mai apoi, aratandu-ne poze si oferind sfaturi celor care urmeaza sa faca mare pas. Din acest motiv am creat comunitatea Grace.

6. Puteti organiza nunta intr-un local cu piscina. Pentru un decor romantic puteti pune lumanari care sa pluteasca pe apa, imaginea este superba.

7. Puteti pune etichete pe mese cu numele celor care urmeaza sa se aseze pe acele locuri. Sub numele acestor persoane puteti scrie diferite urari sau, in cazul in care va permiteti, mesaje personalizate pentru unii invitati.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.