Setari Cookie-uri

Cele mai hot trend-uri pentru nunti in 2007

Ziua in care te casatoresti este fara indoiala una dintre cele mai importante din viata ta, asa ca organizarea nuntii ar trebui sa fie impecabila. Daca te-ai casatorit deja, probabil ca nu mai ai nevoie de niciun sfat in aceasta privinta - ai experimentat emotiile burlacului care numara secundele pana in momentul in care va primi titulatura "pasnica" de sot si tata iubitor, te-ai resemnat la gandul ca te vei aseza la casa ta si ca pentru asta va trebui probabil sa iti tunzi pletele si sa iti vinzi motocicleta, ti-ai luat inima in dinti si ai discutat cu partenera ta despre intemeierea unei familii etc. Daca nu ai trecut insa prin experienta propriei nunti..., nu e prea tarziu sa te razgandesti, dar mai bine afla care au fost wedding trend-urile in 2007, pentru ca macar sa nu regreti nimic din punct de vedere organizatoric.

3. Bijuterii colorate

Mirii si miresele au optat pentru accesorii mai indraznete in 2007. Daca anul trecut s-au purtat bijuterii cu pietre pretioase in nuante de albastru si ciocolatiu, in 2007 rosul, galbenul, verdele si oranjul s-au dovedit a fi mai expresive, potrivite pentru a "personaliza" vestimentatia nuptiala.

4. Forme geometrice

Nu numai ca forma patrata avantajeaza persoanele care inconjoara o masa pentru a conversa, dar reprezinta fundalul ideal pentru aranjamente florale deosebite sau pentru pozitionarea lumanarilor. Totodata, spre deosebire de cele rotunde sau triunghiulare, mesele patrate si formele geometrice confera incaperilor un aspect modern.

5. Petreceri ecologice

Preparate organice, invitatii din hartie reciclabila, vestimentatie din bumbac sau in, plante fara pesticide... Asa arata nuntile celor care nu se declara adeptii luxului sau ai risipei de material si energie. Nuntile ecologice au fost si ele la mare cautare in 2007, iar in cadrul lor s-au organizat de obicei si petreceri caritabile.

6. Italia

A fost cea mai cautata destinatie de proaspat casatoritii care si-au dorit o luna de miere in adevaratul sens al cuvantului. Se pare ca romantismul Italiei a fost molipsitor pe plan international, mai cu seama pentru ca presa a promovat aceasta tara din plin cu ocazia nuntii dintre Tom Cruise si Katie Holmes desfasurata acolo.


7. Influente exotice

Mirii care au ocazia sa strabata lumea in lung si in lat se intorc acasa mai inspirati si ajung sa reinterpreteze viziunea clasica despre nunta pe care si-o doresc. Influentele orientale sunt la moda: culorile si luminozitatea reprezinta doua elemente importante ale nuntilor moderne. La ora actuala, tara cu cel mai mare impact asupra trend-urilor pentru nunti este India, cu superbele sale rozuri, nuante de albastru si verde.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.