Setari Cookie-uri

Invitatie de nunta

Daca nu vrei sa te casatoresti in secret ci vrei o nunta in care sa fie prezenti rudele, prietenii, toti cei dragi tie, atunci va trebui sa te gandesti din timp la invitatii. Uneori invitatiile de nunta sunt atat de frumoase incat cei care le primesc aleg sa le pastreze mult timp.

Daca nu vrei sa te casatoresti in secret ci vrei o nunta in care sa fie prezenti rudele, prietenii, toti cei dragi tie, atunci va trebui sa te gandesti din timp la invitatii. Uneori invitatiile de nunta sunt atat de frumoase incat cei care le primesc aleg sa le pastreze mult timp.

Va trebui sa alegi dintr-o gama larga de modele. Zeci de site-uri iti stau la dispozitie cu servicii de printare a invitatiilor de nunta si zeci de magazine isi expun oferta. Datorita tehnicilor moderne astazi se poate realiza orice. Daca ti-ai imaginat un model anume vei gasi cu siguranta pe cineva care sa iti puna in practica ideea. Sunt mii de modele de invitatii de nunta pe piata la preturi destul de accesibile.

Cum alegi?


Gusturile nu se discuta. Nu poti spune ca exista invitatii urate, pur si simplu nu ti se potrivesc. Incearca sa alegi ceva in acord cu personalitatea pe care o ai, dar sa ii placa si lui. Intra pe site-uri si inspira-te ori mergi pe la magazine, insa ai grija sa nu pierzi foarte mult timp pentru alegerea unui model de invitatie, caci lista cu cele de rezolvat pentru nunta este mare si nu e cazul sa iti consumi energia doar pentru invitatii. Retine cateva modele care ti-au placut mai mult si incearca sa alegi doar tu impreuna cu alesul tau. Nu cere parerea celorlalti, caci fiecare are gustul lui si mai rau te vor incurca.

Trebuie sa te gandesti la mesajul pe care vrei sa il transmiti (nu ma refer la anuntul casatoriei in sine, ci la ceea ce exprima invitatia ca aspect). Mai exact, culorile exprima copilarie si veselie, un aspect mai sobru seriozitate, invitatiile legate cu snurulet dau senzatia unui lucru vechi si pretios etc. Scrisul este si el de asemenea important. Mai preferat este cel care imita scrisul de mana. Totusi nu poti alege un tip de scris modern daca aspectul invitatiei te duce cu gandul la ceva vechi. Va trebui sa acorzi importanta si plicurilor. In ultimul timp acestora li s-a acordat o atentie deosebita, totusi cea care trebuie sa iasa in evidenta este invitatia. Modelul plicului trebuie sa fie unul discret, simplu. Este adevarat ca depinde mult si de tipul invitatiei, sunt unele trimise in cutiute sau diferite feluri de ambalaje.

Le confectionezi sau le cumperi?


Daca te consideri indemanatica, ai la dispozitie o imprimanta cu laser si crezi ca poti procura materialele necesare poti face chiar tu invitatiile. Insa, pe langa materialele necesare, mai ai nevoie si de timp, un “ingredient” destul de important in organizarea unei nunti. In fine, daca te-ai hotarat sa le faci singura acasa, alege un model si apuca-te de treaba. Ti-am selectat mai jos cateva modele de text pentru invitatii din care sa te inspiri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.