Setari Cookie-uri

Cel mai mic pret pentru florile de nunta

Ati inchiriat localul, v-ati achizitionat deja rochia de mireasa si costumul de mire, ati stabilit meniurile, ati gasit poate si un fotograf si cameraman, iar costurile sunt foarte mari. Deja va dati seama ca trebuie sa incepeti economiile, caci bugetul scade intr-un ritm rapid. Totusi trebuie sa stabiliti si decorul nuntii, care obligatoriu cuprinde si flori. Acestea insa de cele mai multe ori sunt destul de scumpe, insa exista cateva secrete pentru a reduce cu mult costurile florilor si al buchetelor pentru mireasa si nasa.

  • Floraria sa aiba un catalog in care sa se regaseasca si stilul aranjamentelor florale alese de tine, astfel vei fi convinsa ca pot fi realizate asa cum le comanzi.
  • Intreaba daca floraria iti ofera reduceri pentru ca vei cumpara un numar mai mare de flori.
  • Intreaba daca sunt de acord sa utilizeze si florile primite la cununia civila pentru aranjamente. Acest lucru te scuteste sa mai cheltuiesti bani pentru cateva mese in plus. Astfel vei plati doar manopera. Chiar daca acele mese vor avea un decor putin diferit, totusi daca aranjamentul floral este facut cu bun gust cu siguranta va fi apreciat.
  • Intreaba despre suporturile pentru aranjamentele florale, se platesc separat sau sunt incluse in pret? Sunt unele florarii care nu iau taxa suplimentara pentru suporturile florale, asa ca vei iesi mai ieftin.
  • De asemenea trebuie sa te interesezi despre livrarea florilor, daca este asigurat transportul acestora si aranjarea decoratiunilor florale la mese ori va trebui sa va ocupati voi de toate acestea. Bine ar fi ca aceste activitati sa nu ramana in responsabilitatea voastra.

Trucuri pentru a reduce cheltuielile


Incearca sa alegi florile de sezon. Vei fi avantajata ca pret caci florile sunt mai ieftine in sezonul lor si nici nu va trebui sa cauti foarte mult dupa anumite flori. Spre exemplu daca faci nunta iarna si alegi flori de primavara va fi cam greu sa gasesti si te vor costa o gramada de bani. Iarna poti cumpara gentiane, trandafiri, crizanteme, irisi, orhidee etc. Ar mai fi garoafele de precizat, flori care se gasesc in toate sezoanele dar nu va recomand sa le folositi pentru nunta, caci este vorba despre un moment unic in viata voastra care necesita ceva special.

De ce este nevoie de multe flori pentru a obtine o ambianta extraordinara? Probabil ca in visele tale nunta era plina de flori si de verdeata si ar fi pacat sa nu iti realizezi visul. Insa poti face mici artificii care sa ofere acelasi efect. Spre exemplu, poti alege un buchet de mireasa cu flori mai mari, astfel nu vei avea nevoie de multe fire pentru buchet si mai ai avantajul ca, in general, florile mari sunt speciale, precum orhideea, cala, irisul, crinul etc. Acestea elegant asortate la o verdeata fina pot crea un design extraordinar. Mai mult, domnisoarele de onoare nu au nevoie obligatoriu de un buchet de flori. Pot tine in mana un singur fir, o floare frumoasa si gingasa infasurata cu grija si gust intr-o panglica in ton cu rochiile. Este mult mai elegant si mai finut un singur fir decat un buchet si este si mai economic.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.