Setari Cookie-uri

In cautarea rochiei albe de mireasa

Ai probat numeroase modele, ai cautat prin multe reviste rochia ideala, ai mers prin magazine si inca nu ai gasit ceea ce iti doreai. Ce este de facut?

Ai probat numeroase modele, ai cautat prin multe reviste rochia ideala, ai mers prin magazine si inca nu ai gasit ceea ce iti doreai. Ce este de facut?

Sunt atat de multe modele din care sa alegi incat orice mireasa intalneste dificultati atunci cand cauta rochia la care a visat. Pentru a reusi sa gasesti cel mai reusit model pentru tine iti sugeram sa urmezi cativa pasi care iti vor usura deciziile.

Stabileste costul maxim permis al rochiei

Mai intai ar trebui sa hotarasti ce suma din bugetul nuntii iti permiti pentru rochia de mireasa. Este necesar sa faci acest lucru pentru a sti de la bun inceput unde sunt limitele. Daca dispui de multi bani, atunci cu siguranta nu va fi o problema pentru tine alegerea rochei. Poti apela la case de moda si designeri profesionisti care iti vor aduce reviste cu acele modele care ti se potrivesc cel mai bine si veti crea impreuna rochia ideala.

Daca insa bugetul pnetru rochia de mireasa nu este unul foarte mare, atunci te poti limita la o rochie frumoasa din magazine. Ca sa iesi mai ieftin poti merge la un croitor care sa iti lucreze rochita asa cum iti doresti ori, daca vrei sa fii si mai econoama, poti inchiria rochia de mireasa, mai ales ca nu o vei purta decat o data. Intra pe internet si cauta pe site-uri rochii de mireasa pentru inchiriat. Acestea le poti lua din magazine, caci si acestea inchiriaza, ori de la foste mirese. Varietatea de rochii este mare si iti poti achizitiona un model superb la un pret pe jumatate.

Citește și:

Cum sa alegi modelul potrivit

Este la fel de important sa te simti bine in rochia de mireasa, nu doar sa arati ca o printesa.

1. Vorbeste cu prietenele apropiate ori cu mama ta. Daca prietenele tale s-au maritat recent, ai avantajul de a afla de la acestea pe unde gasesti rochii mai frumoase, pe gustul tau si la preturi bune, caci ele au inspectat deja piata. Mai mult, poti afla de la acestea care sunt inconvenientele rochiilor pe care le-au purtat, care modele sunt mai incomode etc. Cere-i sfatul si mamei tale. Chiar daca aveti gusturi diferite, nu stica sa auzi o parere in plus si in acelasi timp o faci fericita cerandu-i astfel de sfaturi, va simti ca parerea ei conteaza pentru tine.

2. Probeaza cat mai multe rochii. Este posibil ca din reviste ori de pe internet sa alegi un model pentru rochia de mireasa care sa nu ti se potriveasca. Mai ales daca hotarasti sa mergi la un croitor ar fi mai bine sa probezi inainte mai multe rochii in genul celei pe care o doresti. Mergi prin magazine si probeaza cat mai multe modele pentru a decide care sunt acelea ce ti se potrivesc cel mai bine. Daca tot schimbi atatea rochite, ar fi bine sa observi care sunt acele detaliile care iti plac, spre exemplu tipul dantelei, materialul, accesoriile rochiei (trandafirasi, margelute), manusile etc. Noteaza-le si incearca sa le adaugi modelului preferat. Daca ai avut norocul sa gasesti in magazine rochita visurilor tale insa ii lipseste ceva, poti vorbi sa ii adauge ori sa elimine elemente dupa gustul tau. Majoritatea magazinelor pun la dispozitie posibilitatea de a face mici modificari rochiilor de mireasa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.