Setari Cookie-uri

Alegerea nasilor – intre prietenie si interes

Casatoria este minunata atunci cand cei doi se iubesc si se inteleg. Traditia spune ca pentru momentele in care cuplul trece prin perioade mai dificile nasii au rolul de a-i povatui, de a discuta cu finii si de a-i invata cum sa treaca peste obstacolele vietii, de a-i indruma pe calea ce o vor strabate imreuna din ziua casatoriei.

Pro

In cazul in care nasii vostri ar avea putere financiara ati primi mai mult sprijin in organizarea nuntii. Acestia v-ar ajuta in ceea ce priveste viitorul vostru profesional si v-ar oferi sfaturi bune care sa va ajute in lumea afacerilor si v-ar sugera relatii care sa va asigure reusita financiara in viata. Daca ati reusi sa va imprieteniti, ati putea petrece momente foarte frumoase impreuna, concedii in strainatate etc. De la acesti oameni puteti invata foarte multe, caci sunt trecuti prin greutatile vietii si au vizitat multe locuri ale lumii din care sa va povesteasca si voua.

ContraDin pacate oamenii ce au o cariera stralucita nu prea au timp de familie si de multe ori casniciile acestora esueaza. In aceasta privinta nu as putea aprecia in ce masura va pot sfatui atunci cand aveti probleme de cuplu. Datorita faptului ca acesti oameni nu au foarte mult timp liber, momentele petrecute cu totii, concediile, excursiile etc. nu vor fi foarte dese, tocmai de aceea exista posibilitatea ca relatiile sa se raceasca in timp sau sa nu devina niciodata atat de apropiate cum ar trebui sa fie relatiile dintre nasi si fini.

Cantariti bine ce anume asteptati de la nasii vostri si in functie de ceea ce va doriti faceti atent alegerile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.