Setari Cookie-uri

Cum sa reduceti cheltuielile meniului la nunta

Alegerea meniului la nunta nu este o sarcina usoara si bunastarea invitatilor depinde de ceea ce au pe masa. Aceasta nu inseamna ca nuntasii trebuie sa se imbuibe cu mancaruri si bauturi, dar nici sa plece flamanzi nu este indicat.

Bufet suedez?

O alternativa a meniului o reprezinta bufetul suedez. Va veti gandi ca invitatii se vor imbulzi si friptura se va termina foarte repede? Ei bine, daca alegeti cu grija felurile de mancare veti evita astfel de inconveniente.

Puteti cere ajutorul unei firme de catering sau chiar voi puteti organiza bufetul suedez. Mergeti la piata si cumparati multe legume si fructe din care veti face tot soiul de salate de legume si de fructe. Salatelor de legume le puteti adauga si bucatele de carne, astfel vor fi mai satioase. Pentru celelalte preparate din carne, pe langa friptura (unde nu trebuie sa exagerati cantitativ) puteti prepara si diverse mancaruri cu multe sosuri, care sunt foarte gustoase si nu la fel de costisitoare. Puteti organiza trei mese: una cu salate de legume si fructe, una cu preparatele din carne si sosuri si una cu deserturi si bauturi. Astfel nuntasii vor manca ce le place mai mult si veti economisi bani.

Un articol de Iulia D.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.