Setari Cookie-uri

5 greseli frecvente in organizarea nuntii

Ziua nuntii... de cand visati la ea? O zi plina de momente frumoase si emotionante, cand imbracati rochia de mireasa si va simtiti ca o printesa... Pentru ca totul sa iasa perfect trebuie sa fiti atente la fiecare detaliu din organizarea nuntii, tocmai de aceea, pentru a va veni in ajutor, va vom vorbi despre cele mai frecvente 5 greseli la o nunta, pentru a sti la ce anume sa va asteptati.

4. Programarea la coafor si la cosmetica


Iata o alta greseala care este frecvent savarsita de tinerele mirese. Este foarte adevarat ca mireasa este personajul principal din ziua nuntii, ca ea este in centrul atentiei si evident isi va face din timp programarea la coafor si cosmetica, va face probe inainte ca sa fie convinsa ca totul este bine etc. Insa nu putine au fost cazurile cand mama sau surorile miresei nu au fost programate la coafor si la cosmetica. Astfel ca in ziua nuntii aceste probleme si-au facut aparitia si mireasa a trebuit sa participe la cautarea unui salon de frumusete care sa aiba si servicii bune si totodata sa fie liber. Este destul de greu de gasit un salon liber, mai ales cand serviciile sunt profesionale. Mai mult, se poate intampla ca machiajul ori coafura sa nu fie pe placul mamei sau al surorilor si trebuie refacuta, deci inca o problema in plus. Cel mai bine este sa va luati mama si surioarele la coafor si cosmetician odata cu voi, sa faca si ele o proba inainte si in felul acesta scapati de eventuale probleme ce s-ar putea ivi. Cu atat mai mult trebuie sa aveti in vedere sfaturile de mai sus daca mama sau surorile nu sunt din aceeasi localitate.

5. Buna dispozitie a miresei


Pentru ziua nuntii se incerca planuirea si rezolvarea tuturor detaliilor, insa cu toate acestea tot sunt omise cateva. Mireasa ar trebui sa se bucure de aceasta minunata zi, unica de altfel in viata ei, ar trebui sa aiba timp de relaxare si momente in care sa renunte la intreaga agitatie si sa se odihneasca putin, caci interesul este ca ziua in care imbraca rochia alba sa fie cea mai frumoasa din viata ei, nu cea mai agitata si obositoare. Insa de multe ori miresele uita sa isi pregateasca o atmosfera frumoasa pentru momentele in care imbraca rochia visurilor. Adesea uita sa isi pregateasca un CD cu melodiile lor preferate, pe care sa le asculte in surdina in camera unde se imbraca. Mai mult, mai tarziu, ori de cate ori vor asculta acele melodii isi vor aduce aminte de unele dintre cele mai emotionante momente din viata lor.

Sper ca sfaturile noastre sa va fie de folos si va asteptam sa ne scrieti in comentarii si despre alte greseli de care ati auzit sau poate chiar le-ati trait.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.