Setari Cookie-uri

Pe cine sa NU inviti la nunta

Pregatirile pentru un eveniment atat de important si emotionant cum este nunta incep cu mult inainte de a va depune juramintele dragostei eterne, caci sunt multe de facut pana atunci.

Pregatirile pentru un eveniment atat de important si emotionant cum este nunta incep cu mult inainte de a va depune juramintele dragostei eterne, caci sunt multe de facut pana atunci.

Inainte de alegerea restaurantului, stilului nuntii, bisericii etc. va trebui sa intocmiti lista cu invitatii pe care ii veti dori prezenti la nunta voastra. Indiferent daca aveti multe persoane dragi ori putine, veti observa cum lista invitatilor va creste oricum pana la minim o suta de persoane.

Nu uitati ca vor veni rudele, cateva obligatii ale voastre precum si prieteni ai parintilor vostri, care de multe ori vor mai multe invitatii decat va puteti permite (este greu de gasit un local cu foarte multe locuri, este scump, organizarea e mult mai dificila etc.).

Pentru a va usura munca privind selectia persoanelor carora le veti trimite invitatiile va vom da cateva sfaturi utile: oferiti o lista parintilor vostri cu un numar fix de persoane, la fel si nasilor. Apoi luati si voi cateva coli de hartie si notati toate persoanele care va vin in minte. Dupa aceea, reciti notatiile si insemnati fiecare persoana pe care ati dori neaparat sa o vedeti la nunta voastra. Apoi alegeti persoanele mai putin importante, obligatiile etc, dar nu uitati si de persoanele care vor veni din partea parintilor si a nasilor.

Totusi, pe cine sa nu invitati la nunta?

Sa incepem cu persoanele care v-ar putea strica voua relatia. Ma refer aici la foste si la fosti. Nu ar fi nici o problema sa ii invitati in conditiile in care si ei/ele au acum o viata personala si dupa ruperea relatiei amoroase ati pastrat o minunata prietenie. Insa, daca banuiti ca unul din fostii sau una din fostele ar mai pastra in suflet urmele unei iubiri, ar mai fi indragostiti de tine sau partenerul tau, atunci ar fi mai bine sa evitati sa ii trimiteti o invitatie de nunta. Nu se stie niciodata unde ii va impinge gelozia si dorinta de a relua relatia pe care voi o considerati finalizata de mult. Daca in biserica vor striga ca nu sunt de acord cu a voastra casatorie ? Ori le faceti rau si acest lucru s-ar putea sa va prostdispuna.

Cu siguranta la nunta voastra veti invita multe familii. Majoritatea familiilor au insa copii. Analizati cu atentie situatia aceasta si aproximati cati copii ar putea fi prezenti si de ce varste. Tineretul e binevenit, insa copiii mici sunt de nestapanit. Daca totusi aceste persoane ocupa un loc important in cercul vostru de prieteni si nu ati dori sa lipseasca, insa au copii mai mici, mai bine amenajati un loc special unde acestia sa se joace si sa poata fi supravegheati cu usurinta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.