Petrecerea de nunta ramane in amintirile tuturor si fiecare isi doreste sa fie una frumoasa, fara greutati, fara neplaceri, cu idei originale si impresionante. Pregatirile sunt intese iar asteptarile sunt pe masura. Pentru ca majoritatea nuntilor au multe in comun, un impact impresionant asupra tuturor il au ideile originale ori mai putin intalnite la nuntile de prin locurile noastre.

Nunta de toamna: 5 sfaturi importante

Am adunat mai jos cateva idei cu un efect surpinzator in cadrul unei petreceri de nunta, idei ce poate vi se par noi, poate cunoscute ori despre care posibil nu detineti suficiente informatii. Indiferent de situatie, aceste idei creaza o atmosfera superba si vor incanta orice persoana.

Cascada de sampanie

Madame de Pompadour spunea ca sampania este singura bautura ce face o femeie frumoasa dupa ce bea un pahar.

Cascada de sampanie poate fi amplasata la intrare, astfel invitatii care urmeaza sa ciocneasca un pahar cu mirii intru bucuria acestui eveniment sa se poata servi intr-un mod inedit. De efect si creand o atmosfera aparte, cascada de sampanie va impresiona orice invitat.

Figurinele din gheata

Ultima moda in materie de decoratiuni ce pot asigura reusita unei petreceri de nunta o reprezinta formele modelate in gheata. Acestea se lucreaza destul de dificil si de asemenea se intretin cu grija, mai ales daca doriti o nunta vara. Insa atmosfera pe care o creeaza merita eforturile! Astazi sunt disponibile si pe meleagurile noastre astfel de figurine, ofertele prezentand lebede, inimioare, ingeri ori alte modele cerute la comanda.

Aceste figurine pot fi amplasate pe un suport special si frumos ornat in fata restaurantului, eventual in fata scarilor peste care puteti aseza un covor rosu plin cu petale de trandafiri. Fiindca majoritatea petrecerilor de nunta au loc noaptea, figurinele pot fi ilumitate astfel incat sa se creeze un decor superb.

Cascada de ciocolata

Amplasata la intrare intr-un decor de fructe si piscoturi, cascada de ciocolata va impresiona orice invitat, care va savura cu placere gustul dulce si aromat al fructelor combinate cu ciocolata. Cascada de ciocolata reprezinta un concept nou ce va ramane ca o amintire minunata atat pentru invitati, cat si pentru miri. Este posibil ca acel elemet care sa dea un plus de eleganta petrecerii sa nu fie suficient de puternic, astfel cascada de ciocolata va aduce spectaculozitate evenimentului.

30 idei de vis pentru buchetul de mireasa
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: