Setari Cookie-uri

Decoratiunile nonflorale

In zilele noastre sunt preferate de catre miri din ce in ce mai mult decoratiunile nonflorale. Mai ieftine si totodata rezistente in timp, utilitatea acestor decoratiuni pare sa-i fi cucerit pe viitorii insuratei. Ideea ca aceste decoratiuni rezista in timp si se pot bucura de amintirile pe care acestea le trezesc si peste ani de zile ii incanta. De asemenea unele dintre aceste decoratiuni pot fi refolosite si la unele petreceri mai importante (botez, onomasticile copiilor etc).

Acestea sunt destul de rare, sunt mai scumpe, insa au un efect impresionant. Pentru cine isi permite, aceste decoratiuni confera imaginatiei maximul de libertate. Se pot confectiona diverse elemente decorative, semitransparente, cu aplicatii de pietre pretioase, flori, margele, lumini, cu mesaje sau nu etc.

Sculpturile in gheata

Sunt de-a dreptul superbe! Desi sunt putini artisti care se ocupa cu astfel de sculpturi, totusi acestea sunt impresionant de frumoase. Transparenta, forma, reflexia luminilor, toate dau o nota de romantism si originalitate nuntii.

Sper sa aveti o nunta de vis, sa va ramana cele mai frumoase amintiri iar casnicia sa va faca fericiti in fiecare zi.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.