Setari Cookie-uri

Forumul Grace: pentru ca avem multe idei de impartasit

Cu siguranta organizarea nuntii reprezinta o situatie fara precedent pentru majoritatea cuplurilor. Fiind o experienta noua, evenimentele neplacute se pot strecura oricand si ar fi minunat sa puteti invata din experientele altora unde isi pot face loc greselile sau cum puteti avea o nunta de vis. Tocmai de aceea va invitam pe formul Grace, locul unde putem sta de vorba ca de la egal la egal, avand indrazneala sa deschidem orice subiect si sa discutam atat nemultumiri sau experiente mai putin placute, cat si despre cele mai bune localuri, cele mai reusite petreceri de nunta si cele mai originale idei despre cea mai frumoasa zi din viata unui cuplu.

In VESTIMENTATIE putem impartasi pareri despre rochia de mireasa, bijuterii si alte accesorii, buchetul miresei, preturi, verighete precum si despre costumul si accesoriile mirelui.

Despre toate tehnicile de infrumusetare putem discuta in sectiunea FRUMUSETE. De asemenea asteptam propuneri si sfaturi despre divesre saloane, care sunt indicate si care trebuie evitate, propuneri despre cosmeticieni sau make-up artisti.

Dar despre LUNA DE MIERE? Asteptam pareri si sugestii despre cele mai frumoase destinatii din tara si strainatate, despre ofertele agentiilor de turism si seriozitatea acestora, despre destinatiile in care visati sa ajungeti.

Sunt si alte subiecte si discutii care pot fi dezvoltate pe forumul Grace. Asteptam cu drag sugetiile, comentariile si sfaturile voastre.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.