Setari Cookie-uri

Ce face ca o nunta sa fie de neuitat

Fiecare cuplu isi organizeaza cu sufletul la gura minunata petrecere de nunta, sperand la o seara de vis, ca din basme smulsa, la aprecierea invitatilor si, de ce nu, la propria distractie si fericire. Se pare ca aceasta pertecere de nunta prinde o conotatie strans legata de cea a casniciei, anuntandu-se ca o premonitie: daca ai o petrecere de nunta superba, casnicia va fi foarte frumoasa.

Asezarea la mese

Cu totii stim ca o petrecre reusita trebuie sa reuneasca oameni cu mentalitati, varste si mod de trai asemanator (tineret, oameni de afaceri etc). Cum insa la nunta acest lucru nu este posibil, veti avea grija sa asezati mesenii astfel incat intre ei sa existe subiecte comune de discutie, caci altfel se vor simti izolati si deloc bine dispusi. Chiar daca prima data cand se vad este cu ocazia nuntii, este bine sa asezati oamenii in functie de varsta si modul de trai (din oras, din provincie). Chiar daca veti aseza cunoscutii la masa, acestia nu neaparat au subiecte in comun de discutii. Spre exemplu cum se va intelege nepotul cu bunica? Cred ca ii va placea mai mult la masa tinerilor langa o domnisoara... Tineretul va sta cat mai aproape de ring, caci va fi sufletul pertecerii si primul grup care va iesi la dans, deschizand “drumul” catre ring.

Citește și:

Micile surprize ale nuntii

Acele traditii care nu sunt neaparat surprinzatoare pot insa deveni. Spre exemplu dupa dansul mirilor si al nasilor ii puteti invita pe toti in ringul de dans unde vor avea “onoarea”, fara exceptie, de a dansa cu mireasa ori de a fi invitate de mire. De asemenea puteti crea situatii amuzante atunci cand este furata mireasa. Micile cadouri (marturiile) pot reprezenta de asemenea ceva simbolic, dar de efect. Aveti toata puterea imaginatiei pe care sa o puneti in actiune.

Un articol de Iulia D.

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.