Setari Cookie-uri

Cum sa-l convingi sa te ceara in casatorie

Relatia voastra este foarte frumoasa, va intelegeti si va iubiti, insa tu ai vrea sa te ceara in casatorie, sa intemeiati o familie si, de ce nu, sa aveti un copil impreuna. Toate acestea se pot intampla si intr-o viata de concubinaj, insa nu este de ajuns pentru temelia unei familii. Relatia voastra are nevoie de legalizare, de binecuvantarea bisericeasca, iar copilul vostru are nevoie de asemenea de doi parinti legali.

4. Fii alaturi de el si cere-i parerea, sfatul, ia-l cu tine ori de cate ori ai ocazia. In felul acesta va simti ca face parte din viata ta, ca ii acorzi o importanta deosebita si de asemenea va observa activitatile importante pe care le ai, apreciindu-te din ce in ce mai mult.

5. Lasa-l liber din cand in cand. Gaseste-ti ocupatii astfel incat timpul impreuna sa ramana pe week-end. Nu se va intampla des sa fii atat de ocupata, insa in acele momente isi va aduce aminte ca nu-i asa frumos fara tine si iti va simti lipsa. Va fi ca un “refresh” sentimental pentru el... si pentru tine.

6. Fii puternica! Barbatii au nevoie de femei puternice. Nu plange din orice, fii optimista si razbate in cariera. Totodata iti faci si tie un mare bine.

7. Dragostea fara romantism parca nici n-ar fi. Macar o data pe saptamana organizeaza ceva romantic sau adopta un comportament senzual. Vei vedea cum relatia ta se incarca de energie si voie buna.

Citește și:

Chiar daca ti se pare ca relatia voastra evolueaza minunat, totusi daca aveti mult timp in urma si el inca nu te cere in casatorie probabil ca este ceva necurat la mijloc. Poate ii place compania ta, insa nu este convins ca ar vrea sa ramana langa tine restul vietii. Cerceteaza si afla ce este in mintea lui. Nu ii pune intrebari directe, ci fa aluzii, intreaba despre altii: “uite la “X” cum este, tu ce parere ai?”. Interrelationarea in cuplu este dificila si de multe ori este posibil ca unul din parteneri, in anumite situatii, sa nu spuna sincer ce gandeste, sa nu fie direct. Tocmai de aceea aluziile vor avea intotdeauna un raspuns sincer. Chiar mai mult, intrebarile directe pot inhiba iar partenerul sa nu stie ce sa raspunda. Tocmai de aceea este nevoie si de un alt plan de comunicare, unul indirect, discret.

Citește și:

Un articol de Iulia D.

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.