Setari Cookie-uri

Cum reduci cheltuielile de nunta - Forumul Grace

Nunta inseamna multa cheltuieli, stres, pregatiri peste pregatiri, probleme ce se cer rezolvate cat mai repede precum si multe, multe vise frumoase. Este drept ca fiecare dintre noi isi doreste o nunta de vis, insa nu cu totii dipsunem de bugete suficient de mari pentru a realiza o petrecere fastuoasa.

Nunta inseamna multe cheltuieli, stres, pregatiri peste pregatiri, probleme ce se cer rezolvate cat mai repede precum si multe, multe vise frumoase. Este drept ca fiecare dintre noi isi doreste o nunta de vis, insa nu cu totii dipsunem de bugete suficient de mari pentru a realiza o petrecere fastuoasa.

Insa lipsa banilor nu trebuie sa ne impiedice in implinirea visului cu privire la nunta. Asadar, cum putem realiza o nunta de vis cu cheltuieli accesibile?


ully1986 este cea care a deschis acest topic si ne propune sa dezbatem o situatie reala si deloc rara: "Din pacate nu dispunem de un buget prea mare, multumesc pentru raspunsurile de la topicul anterior "cat costa o nunta", sunt cam maricele cheltuielile... Noi ne-am gandit ca invitatiile sa le facem noi (inca nu stiu cand sa le trimitem), apoi marturiile tot noi, rochia de mireasa o voi face la o croitoreasa, am gasit un model superb prin art de pe site (cu totul, nu imi plac combinatiile intre corset si rochie) si am cumparat o dantela foarte-foarte frumoasa, sunt asa incantata! Unde am mai putea sa reducem costurile? Am auzit ca unele localuri ne lasa sa venim cu vinul nostru..."

Citește și:

K3ntutza vine cu o sumedenie de idei: "Draga mea, sunt locaruri care te lasa sa vii cu ce vrei tu. Sincer acum, ai mai putea sa inchiriezi rochia iar sotul tau costumul si sunt altzi bani economisiti. Poti la decoratiuni sa ti le realizezi singura din flori de pe camp puse la uscat, faci buchete ingenioase si le asezi frumos pe mese, vor arata mai bine decat florile noastre pe care cheltuim o groaza de bani. Apoi invitatiile intradevar poti sa ti le faci tu, iei de pe net o poza cu flori sau cu mir, care o vrei tu, si rogi un prieten sa ti le scoata la imprimanta. Apoi eu am fost florareasa si stiu ca cel mai ieftin buchet e cel facut din flori de primavara sau garoafe. Eu ti le recomand pt ca eu am facut si arata super, insa trebuie sa fie albe si mari garoafele. Lumanarile, cununia reluigioasa, gateala ta si a mirelui (floarea) le cumpara nasii, despre muzica - poti opta pe una de pe la sate, canta foarte bine populara si daca stiu asta, restu se face cu cd. Cu siguranta ai vreun bunic pe undeva printr-un sat, astia din orash te jupoaie de viu. Si cam astea spuse nu cred ca vei cheltui mai mult de 50 de milioane pe care tii scoti din dare. Insa depinde si de cati invitati ai, .insa cum zici ca nu prea ai bani sa te dai in spectacol iti propun sa faci o nunta in familie. Succes, iar daca mai ai nelamuriri sunt pe aici."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.