Setari Cookie-uri

Ce flori sa pui in buchet in functie de zodiacul chinezesc

De ce este zodiacul floral chinezesc mai deosebit decat toate celelalte zodiace? Deoarece reprezinta un zodiac concret, bazat pe informatii si detalii precise (se ia ca punct de plecare anul nasterii), dar si abstract, fiecarui semn zodiacal chinezesc fiindu-i specifica o floare unica. In conceptia chinezilor, floarea caracteristica semnului zodiacal a unei persoane simbolizeaza suma trasaturilor de personalitate a persoanei respective.

Semnului zodiacal Maimuta ii este specifica floarea de Gladiola, o floare frumoasa si sobra, semn al decentei si al deferentei. Chinezii folosesc aceasta floare in ocazii solemne si importante precum funeralii, iar despre ea se crede ca ajuta sufletele celor decedati sa-si gaseasca linistea indiferent de locul in care acestea au ajuns. Este o floare a energiei, a puterii, dar si o floare a stapanirii de sine si a solitudinii. Gladiola tradeaza un spirit cultivat, superior, dornic de autodepasire si un intelect puternic.

Zodiei Cocos ii este caracteristic Ochiul boului, o floare asociata cu Jade, zeul creator al galaxiei, aducator de ordine, armonie si echilibru. Nativii caracterizati prin aceasta floare sunt persoane simple, sincere, directe si deloc pretentioase. Au darul de a se face cu usurinta indragite de catre cei din jur.

Citește și:

Cainele este asociat cu floarea de galbenea. Galbeneaua este cunoscuta pentru culorile sale vesele si pentru parfumul sau ciudat. Daca te afli in zodia caine, iar floarea care te reprezinta este galbeneaua mai mult ca sigur ca optimismul tau merge pana in panzele albe. Nimic nu te poate demoraliza si nimic nu te determina sa-i demoralizezi la randul tau pe cei din jurul tau. Esti o fire deschisa careia ii place sa traiasca cu impresia ca menirea sa pe pamant este de a se ajuta pe sine si pe ceilalti in descoperirea adevaratelor vocatii.

Mistretului ii este specifica Crizantema. Crizantema reprezinta una dintre florile traditionale ale Chinei si se numara printre cele mai populare flori, cultivandu-se inca de la inceputurile existentei civilizatiei chinezesti. In cazul in care floarea ta zodiacala este crizantema, mai mult ca sigur ca principalele tale trasaturi de caracter sunt: statornicia, daruirea fata de ceilalti si spiritul conciliant. Pentru tine, longevitatea sentimentelor reprezinta un sinonim perfect cu longevitatea unei relatii.

Citește și:

Medeea

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole peGarbo. Noi iti recomndam:

Britanicii, adepti infocati ai aventurilor pasagere

Telefonul altcuiva

Cat te-a costat iubirea pe 2008?

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.