Setari Cookie-uri

Am hotarat sa ma marit - Forumul Grace

Fiecare femeie isi doreste sa fie ceruta in casatorie de alesul inimii, moment la care majoritatea dintre noi visam inca din copilarie. Conteaza mult pentru noi felul in care o face, cum a aranjat moemntul respectiv, frumusetea acestuia si mai ales dragostea sincera pe care ne-o poarta.

Singurul lucru pe care l-am facut a fost sa ne anuntam parintii si sa stabilim in mare numarul de pesoane pe care vrem sa le invitam si sincer eu is ff debusolata, nu stiu cu ce sa incep pentru ca sunt atatea lucruri de facut si vreau sa nu omit nimic..."

Fantome, trecand prin aceasta experienta, vine cu sfaturi utile: "Imi permit sa-ti raspund la intrebare pt ca am trecut recent prin marele eveniment.

1. Nu te stresa, chiar nu e asa de greu pe cum pare sau cum ai auzit.
2. Data, chiar si aproximativa, este foarte importanta, in functie de ea stii cum sa-ti repartizezi responsabilitatile.
3. Restaurantul - gaseste sala potrivita evenimentului (cauta in fct de cum arata, de pozitie, de nr de locuri si de disponibilitate a datei).
4. Muzica
5. Foto/ Filmare
6. Aranjamente

Astea de mai sus is cele mari la care de obocei platesti si avans.
Fa-ti liste, aduna informatii de peste tot, analizeaza, triaza.

Citește și:

Dupa ce ai trecut de astea iti raman: garderoba, verighetele, invitatiile si celelalte maruntisuri.
Crede-ma pe cuvant, in 6-8 luni poti realiza ceea ce-ti doresti in legatura cu marele eveniment fara nici un fel de stres, fara nici o graba si nu o sa-ti scape nimic.
Trece-ti tot ce doresti pe hartie, apuca-te de treaba si bifeaza-ti fiecare realizare.
Mult succes. "

Va invitam sa participati cu sfaturi din propria experienta sau a altora pe aceasta tema ori sa discutam despre nunta si casatorie pe Forumul Grace.

Vizionare placuta


Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.