Setari Cookie-uri

Ce e de facut cand ma macina intrebarea: Cum o fi cu altul?

Rareori primul barbat din viata unei femei este si cel cu care se casatoreste. Poate ca multe femei viseaza sa intalneasca dragostea chiar in prima relatie, insa omul are nevoie de cel putin doua experiente simulare pentru a le compara si a se convinge de "calitatea" uneia. Poate la fel se intampla si in relatiile intime. Spre exemplu, o femeie care a avut un singur partener se poate intreba cum ar fi cu un altul, care este diferenta, ce anume face ca un barbat sa fie bun in.. pat. Aceleasi intrebari si le poate pune (o spun mai mult cu certitudine) si un barbat aflat intr-o situatie similara.

Alina_manuela are solutia clars, poate singura, ce ar putea lamuri toate intrebarile Lauricai cu privire la relatia actuala: " Daca te framanta atat de mult fa-o, dar ai grija nu-l rani pe cel de langa tine care te iubeste, daca intelegi ce vreau sa spun.Oricum mai devreme sau mai tarziu o vei face, daca acum gandesti in felul asta.Mi se pare normal, ceea ce traiesti tu acum, la 21 de ani si avand deja o relatie serioasa; iti vorbesc din proprie experienta - sunt cu viitorul meu sot de 8 ani, adik de la 19 ani.Acum vad altfel lucrurile si as spune oricui sa nu aiba o relatie serioasa de la o varsta atat de "frageda".Mai intai trebuie sa-ti traiesti viata, sa te cunosti pe tine, sa stii ce poti oferi si care-ti sunt limitelel si abia dupa sa mai implici si alte persoane in viata ta.
Iti doresc multa iubire si fericire alaturi de perechea ta, poate totusi vei reusi sa treci peste aceste ganduri, iar ceea ce ai putea trai alaturi de altul depinde si de acest altul, e posibil sa fie totul sub asteptarile tale sau sa fie mai bine decat ceea ce ai acum.Decizia iti apartine."

Citește și:

Voi ce parere aveti, este nevoie de mai multe experiente relationale pentru a avea un sistem de valori? Va asteptam sa ne marturisiti parerile voastre mai jos, in rubrica de comentarii sau pe Forumul Grace.

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.