Setari Cookie-uri

Ce inseamna de fapt o viata in doi? - Forumul Grace

Fericirea incepe intotdeauna de la cifra 2. Fiecare om are o latura duala pe care nici stiinta, nici mitologia nu a reusit sa o explice. Asa suntem si ca sa fim fericiti avem nevoie de un partener de suflet pe care sa-l iubim si care sa ne impartaseasca aceleasi sentimente.

Fantome nu este de acord cu partea financiara: "Este adevarat ca intr-un cuplu trebuie sa dai dar sa si primesti. Nimeni nu trebuie sa contabilizeze aceste 2 variante, niciodata nu vor fi egale, dar trebuie sa existe de partea abilor parteneri. Cand unul da si celalalt primeste nu mai exista relatie de cuplu, este doar una parazitara."

Mons crede ca rolul barbatului in cuplu este deosebit de important: " Incearca sa observi si ale cupluri. Eu am observat peste tot ca daca barbatul nu isi asuma rolul de barbat ca si responsabilitati si financiar, relatia nu merge ok. Ori daca femeia aduce mai multi bani in casa, barbatul e frustrat si se manifesta in diverse moduri care nu sunt ok,ori femeia e nemultumita, isi pierde respectul si pretuirea pentru el, incepe sa nu se mai uite la el cum ar trebui sa se uite o femeie la barbatul ei, il jigneste sau nu se mai simte atrasa sexual de el. Si eu am fost in postura in care castigam mai mult de cat partenerii si nu a fost deloc ok. Barbatul meu de acum e cel care aduce cei mai multi bani ,e stalpul casei, el se implica in problemele mai importante, vorbeste cu relatiile lui sa rezolvam ce avem nevoie, are grija de mine , si ma simt minunat, il pretuiesc, il respect, simt ca am un sprijin. Si eu muncesc, aduc bani, sunt o femeie foarte puternica si descurcareata dar e minunat sa ai un barbat adevarat langa tine si sa simti ca te protejeaza si ca are grija de tine .Mai gandeste-te ."

Citește și:

Viata in doi are o definitie pentru fiecare cuplu. Va asteptam sa stam de vorba pe Forumul Grace despre problemele legate de nunta si relatie.

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.