Setari Cookie-uri

Idei romantice pentru logodna

Logodna reprezinta un pas deosebit de frumos pe care cuplul il poate face inaintea nuntii. Din pacate din ce in ce mai multi indragostiti sar peste aceasta mica petrecere, chiar si peste cererea in casatorie cu daruirea inelului. Este adevarat ca aceste evenimente sunt comune, insa modul in care se desfasoara ar trebui sa fie unic pentru fiecare cuplu. Nu ezitati sa aveti cat mai multe momente frumoase in relatia voastra.

Pentru o nunta de primavara sre exemplu puteti folosi acele mladite maro-verzui cu bobite rosii, le puteti confectiona chiar voi din arbusti de padure, au un efect deosebit. Puteti folosi culori vii, mult verde si, de ce nu, multe flori si crengute inflorite specifice decorului primavaratic.

Lumanarile sunt indispensabile, la fel si perdelutele cu lumini. Pentru vaze, scaune, mese, puteti folosi decorul cu fier forjat, modern si deosebit de frumos. Nu uitati ca lumanarile trebuie sa fie parfumate, izul lor sa fie unul ametitor, sa nauceasca invitatii, sa-i bine dispuna.

Foarte frumoase sunt de asemenea bolurile largi cu apa pe care plutesc petale de trandafiri ci cateva lumanari (speciale pentru plutire), poate si un fruct sau pietricele pe fundul acestor boluri (pe care de asemenea le puteti confectiona singuri).

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.