Setari Cookie-uri

Cat costa meniul la nunta?

Un element deosebit de important alaturi de decor il reprezinta primirea si servirea invitatilor. Astfel meniul de nunta devine unul important pentru reusita petrecrii.

Un element deosebit de important alaturi de decor il reprezinta primirea si servirea invitatilor. Astfel meniul de nunta devine unul important pentru reusita petrecrii.In functie de locatie, tipul restaurantului, meniul de nunta poate fi mai scump sau mai ieftin.

Insa inainte de toate un cuplu trebuie sa isi faca niste socoteli pentru a evalua daca au sau nu finantele necesare pentru organizarea nuntii, altfel cum ar putea trimite invitatii? Costurile nuntii difera de la o regiune la alta si de la un restaurant la altul. Depind, de asemenea, si de implicatiile personale ale cuplului, spre exemplu unele lucruri le pot confectiona singuri, dupa posibilitati si indemanare.

Cat costa meniul la nunta?

Aceasta intrebare a fost pusa pe Forumul Grace de catre o viitoare mireasa care a dorit sa stie care sunt in general preturile pentru meniul de nunta: "Buna. In luna mai a acestui an voi avea nunta si botezul fetitei tot odata iar ca meniu la restaurantul pe care l-am ales un restaurant recent deschis din Brasov unde mi s-a cerut 50 de euro.
Eu, fiind plecata de ceva vreme din Romania, nu mai stiu care si cum sunt preturile si totusi mi se par cam piperate tinand cont ca bautura nu este inclusa in acest pret, iar pentur bautura mi se mai cer alti 10 euro circa.Va rog frumos cei care aveti nunta anul acesta sau care deja ati avut sa imi spuneti si mie cum sunt de fapt preturile la restaurantele voastre macar sa stiu si eu ca idee.
Voi spune aici in mare si cam ce se va servi la masa :
- Aperitiv
- Snitel cu salata orientala
- Sarmale cu afumatura
- Ceafa de porc cu cartofi taranesti
+ 4 chifle.
Va multumesc anticipat."

Citește și:

Klarra o considera o norocoasa: " Eu am nunta in august, iar pretul meniului este de 65 de euro, fara bautura, deci tu ar trebui sa te consideri norocoasa. Depinde de restaurant, dar cam astea sunt preturile. O NUNTA FRUMOASA!"

Nightwish a gasit un pret bun: "Eu voi avea nunta in iulie si meniul, fara bautura, ma costa 90-100 ron... e drept ca nu fac nunta in Clu,j aici pretul unui meniu e de la 150 ron in sus, in functie de local! N-ai ce face, astea sunt preturile. Petrecere frumoasa!!!"

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.