Setari Cookie-uri

Tendintele nuntilor in 2009: excentrice si contrastante

Cu cat avansam in timp, cu atat tendintele nuntilor merg spre extravaganta, spre contraste puternice si spre detalii socante, mizand pe negarea traditiilor si pe accesorii atat pentru decor cat si vestimentare mari, impunatoare. Cam asa am putea descrie pe scurt tendintele nuntilor din 2009.

Pentru decor nu se mai folosesc perdelutele luminate sau alte elemente in acest gen, ci se prefera ceva clasic: candelabrele! Mari, impunatoare, elegante, reprezinta un decor de lux, grandios, potrivit pentru o astfel de petrecere care este atat de importanta in viata celor doi!

Fiecare serveste ce doreste, cand doreste!

Meniul clasic cu felurile de mancare ce ridica probleme tuturor cuplurilor ce urmau sa se casatoreasca, incercand sa gaseasca alimentele potrivite si pe placul tuturor invitatilor nu mai este in trend. Anul acesta nuntile vor avea bufet suedez, cu mancaruri alese, sofisticate dar si traditionale de unde invitatii se vor servi cand doresc si cat doresc. Un alt plus al bufetului suedez il reprezinta faptul ca mancarurile pot reprezenta un adevarat decor pentru nunta, suporturile si prezentarea putand fi de-a dreptul fascinanta!

Citește și:

Culori puternice

Daca rosul nu te incanta in mod deosebit, poti alege sa alaturi albului specific nuntii pete de culori intense, creand o atmosfera vesela, vie, plina de energie, tonica. Va stimula invitatii si somnul nici macar nu se va apropia de acestia, fiind stimulati cerebral de puernicele senzatii vizuale. Aveti totusi grija sa armonizati culorile!

Tema nuntii? De fapt... sunt mai multe!

Daca pana acum alegerea temei nuntii reprezenta o problema, fiind greu sa va decideti, anul acesta se poarta temele combinate: rusticul cu modernul, clasicul cu ineditul, stilul zen cu cel de lux sau orice alta combinatie doriti. Nici acest gen de nunti nu simplifica mult situatia, caci va trebui sa gasiti si acele elemente de tranzitie care sa asigure trecerea de la un stil la altul sau sa accentueze un contrast pentru a exista totusi o armonie sau un sens al decorului ales de voi.

Citește și:

Un articol de Iulia Dibu

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.