Setari Cookie-uri

Florile nuntii minimaliste

V-ati hotarat asupra temei minimaliste si ati gasit locatia potrivita sarbatoririi fericitului eveniment, urmand sa realizati decorul ce va sustine stilul minimalist. Pe langa infatisarea salii (structura, culoare), piesele de mobilier existente, trebuie sa aveti in vedere achizitionarea unor piese-cheie ce vor da personalitate si unitate decorului. Deoarece o nunta in stil minimalist impune reducerea la minimum a ornamentelor, una dintre cele mai recomandate variante este decorarea salii si a meselor cu flori.

Pastrand proportiile minimalismului si ghidandu-va dupa principiul “Less is more”, puteti realiza ornamentele florale din cel mult doua specii de flori. Deoarece au o tulpina inalta, dreapta si sunt lipsite de frunze, pentru un aspect pur minimalist se recomanda orhideea. Oferta de flori ce va este pusa la dispozitie este foarte diversificata permitandu-va ornamentarea cu orhidee Hawaii, cymbidium si mokara. Printre tipurile de flori potrivite stilului minimalist enumeram: cale, crini, amarilis, lalele si orice alta floare tropicala cu tulpina inalta. Pentru a oferi o pata de culoare si o nota de prospetime, nu trebuie sa excludeti din decor vasele scunde, grafice, cu iarba inalta verde crud si firele de bambus de lungimi diferite.

Citeste in continuare in revista Ideal Mariaj multe alte sfaturi pentru ca aranjamentele florale din ziua nuntii sa fie exact cum ti-ai dorit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.