Setari Cookie-uri

Felinare zburatoare - pentru o atmosfera romatica si originala

Oraginazarea nuntii trebuie sa cuprinda atat elemente traditionale cat si inedite, originale. Fiecare moment ar trebui sa fie unul special, care sa cuprinda atat elemente de traditie cat si elemente ce aduc noul, ineditul, unicitatea nuntii voastre.

Oraginazarea nuntii trebuie sa cuprinda atat elemente traditionale cat si inedite, originale. Fiecare moment ar trebui sa fie unul special, care sa cuprinda atat elemente de traditie cat si elemente ce aduc noul, ineditul, unicitatea nuntii voastre.

O idee foarte frumoasa si romantica pentru ziua nuntii porneste de la unele obiceiuri chinezesti vechi si consta in felinarele zburatoare. Aceste felinare le puteti folosi fie la receptie, fie in locul artificiilor daca nu vi le permiteti sau intr-un moment special pe care doriti in felul acesta sa-l faceti de neuitat.

Felinarele zburatoare se ridica usor de la sol si pot zbura kilometri buni pana sa se stinga si apoi sa coboare, la fel de lent. Sunt o alternativa ideala pentru o petrecere ce se desfasoara noaptea, cum este cea de nunta. Cuplurile care au folosit aceste felinare obisnuiesc sa scrie o idee sau o dorinta pe acestea inainte de a le inalta la cer.

Citește și:

Daca nu doriti sa le folositi in locul artificiilor, un moment special ar fi de exemplu inceperea dansului mirilor in cazul unei nunti in aer liber.

Inainte insa de a alege felinarele zburatoare ca moment de divertisment la nunta voastra ar trebui sa va asigurati de cateva aspecte: nunta sa se petreaca in aer liber sau macar lansarea felinarelor sa se faca in aer liber. Este interzis ca acestea sa fie lansate in spatii inchise, restaurant, cort etc.

De asemenea va trebui sa va asigurati ca va fi vreme buna si ca nu va bate vantul prea tare. Felinarele zburatoare sunt facute din hartie ignifuga si sunt usor de folosit. Aprindeti fitilul, iar aerul dinautru felinarului se va incalzi pret cateva minute, iar felinarul va incepe sa se ridice usor in aer. Vor arata usor-usor precum niste sptele pana cand vor ramane doar un punct mic pe cer.

Atunci cand le folositi trebuie sa va asigurati ca nu se afla in preajma materiale inflamabile. De asemenea trebuie sa asigurati aria de plutire a acestora, astfel incat la o distanta mai mica de 30 de metri nu trebuie sa se gaseasca claditi sau alte imobile ori elemente care ar putea lua foc, altfel riscati sa declansati un incendiu. Zona unui lac este ideala pentru un astfel de moment sau nuntile pe plaja de asemenea. In cazul in care nunta o organizati pe plaja trebuie sa anuntati paza pentru ca felinarele sa nu fie confundate cu un semnal de alarma sau altceva.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.