Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Orice cuplu doreste ca petrecerea de nunta sa fie una extraordinara, greu de uitat pentru invitati, care sa "ramana de pomina" si sa fie plina de distractii. Insa cum majoritatea cuplurilor se afla la prima lor casatorie nu au in urma o experienta asemanatoare din care sa fi invatat unde se greseste, unde a lipsit ceva si asa mai departe.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

De aceea ne strangem pe Forumul Grace, pentru a discuta toate detaliile alaturi de persoanele care au fost la mai multe nunti sau care chiar au facut deja nunta si ne pot oferi informatii deosebit de pretioase.

Care sunt ingredientele unei nunti reusite?

Probabil ca fiecare cuplu aflat in pragul casatoriei isi pune aceasta intrebare. Cititoarea noastra Sweetcrazy este cea care deschide topicul, intreband care este succesiunea evenimentelor in cadrul petrecerii de nunta si ce anume ar putea asigura reusita acesteia.

Lauramaria este de parere ca: "Parerea mea - pentru ca nunta sa fie reusita ai nevoie de o persoana care sa conduca nunta; eu nu as renunta la aceasta idee
- cel putin pana la restaurant, de aici te poate ajuta restaurantul cu evenimentele si cel cu muzica, depinde cum negociati."

Adika sugereaza un moment frumos la inceputul nuntii: "Poti face un moment la inceput - sa derulati pe un ecran poze de cand erati voi mici, cum v-ati cunoscut; mie mi se pare foarte frumos si din ce am auzit e un moment apreciat de invitati."

Nunta de... zi

Tot lauramaria mai adauga despre nuntile de zi: "Mie imi place nunta de zi, asa a fost si a mea. De dimineata au fost biserica si sfatul de la ora 14.00, iar dupa 22.00 dansul etc. A fost foarte OK, nu as schimba nimic la desfasurarea evenimentelor:

- iti spun pe scurt cum a fost la mine ziua nuntii

- coaforul a fost primul cu progarmare la ora 6.00, a tintut 2 ore 30 min, in acest timp undeva pe la ora 7.30 la mire au venit muzicantii (bufet suedez) care impreuna cu starostele si familia au plecat dupa nasi, la nasi (bufet suedez), mirele a dat buchetul nasei, in jur de ora 9.00 au fost la mine (bufet suedez), mirele vine cu buchetul la mireasa. Pentru mine a fost cel mai emotionant moment de pe parcursul nuntii. S-a stat un pic, s-au pus florile in piept familiei, la scurt timp am plecat spre sfat, programarea orei fiind la 10.30, aici din nou se poate servi bautaura si prajitura, poate ceva aperitive, sandwich-uri, la 11.30 la biserica dupa care a fost sedinta foto.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: