Setari Cookie-uri

5 + 5 lucruri detestate sau iubite de catre viitorii soti

Cu totii trecem prin relatii, si inevitabil prin despartiri, si intotdeauna ramanem cu intrebarea Oare cu ce am gresit?. Oricat ne-am chinui, de cele mai multe ori ramanem fara un raspuns clar deoarece despartirile sunt cauzate rareori de un singur eveniment, astfel incat identificarea unui singur motiv e o actiune futila.

3. Se bucura cand primesc indicii si cand femeile spun pe fata ce au de spus. Spre exemplu, un barbat arareori va incerca sa agate o femeie daca aceasta nu i-a dat inainte ceva semne ca ar fi interesata. Asta pentru ca barbatii sunt orgoliosi, un pic nesiguri, si nu le place sa fie respinsi.

Le mai plac indiciile si cand vine vorba de felul in care decurge relatia, ca sa nu mai zic de dormitor. De cele mai multe ori se vad nevoiti sa ghiceasca ce va place, ce credeti ca ar trebui sa faca in continuare, ce trebuie sa spuna ca dumnevoastra, doamnelor, sa fiti multumite. Lucruri care dumneavoastra va par clare ca buna-ziua pentru ei reprezinta o mare necunoscuta. Nu au de unde sa stie la ce va ganditi. In cazul acesta orice ajutor li se pare o binecuvantare (aveti mare grija, intre indiciu si ordin nu e distanta foarte mare).

4. Barbatilor le place sa aiba alaturi o femeie care sa le impartaseste interesele. Daca e sa ne gandim, si noua ne place ca barbatul de langa sa participle la activitati care noua ne fac placere. Asa ca din cand in cand faceti un mic efort si uitati-va cu partenerul vostru la un film ales de acesta, ascultati-l cand vorbeste despre ultima descoperire in materie de tehnica si acceptati sa mergeti cu el la un meci. Credeti-ma, nu se va sfarsi lumea. Daca va jucati cartile asa cum trebuie s-ar putea ca data viitoare cand vine vorba de cea mai noua drama aparuta pe ecrane sa nu mai fie asa de reticent.

5. Am lasat la urma aceasta placere de-a lor nu pentru ca ar fi mai putin importanta ci pentru ca am dorit sa o evidentiem. Barbatii iubesc la nebunie acea “privire”; stiti despre ce vorbesc, acea privire care ii promite o noapte de pasiune. Oricat de obosit sau preocupat e, oricat de enervat e ca iar a picat cablul in mijlocul filmului, oricat de nervos e ca sefului iar nu i-a convenit ceva, privirea acea (pusa in practica) ii va insenina ziua.

Un articol de Ioana I
Citește și:

Sursa: Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Kudika. Noi iti recomandam:

Astrologie: Paradoxuri despre barbatii din fiecare zodie

10 retete cu ulei de masline

Machiaj dupa forma ochilor

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.