Setari Cookie-uri

Idei speciale pentru cererea in casatorie

Desi multe cupluri nu mai pun accentul in ziua de azi pe cererea in casatorie, totusi sunt cateva momente in viata omului foarte importante, printre care si cel in care face primul pas spre intemeierea unei familii: nunta. Dintre cele trei evenimente asa-zise majore in viata omului, nasterea, casatoria si moartea, nunta este cea care poate fi controlata, organizata, pregatita.

2. Din albumul de amintiri...
O alta idee ar fi sa o ceri in acelasi loc unde v-ati cunoscut, sau pe aceeasi banca, sub povestile ce aduc amintiri frumoase din trecut, fiorii retraiti ai dragostei pe care ati inceput-o acolo, inocenti si curiosi. Ori poti face chiar un tur prin oras mergand in zonele cheie ale relatiei voastre, acele zone unde au avut loc intamplari de neuitat pentru voi. Desigur, acest tip de cerere nu se potriveste oricui, nu toti au o bancuta unde s-au intalnit ori zone cheie pe care le pot vizita. Dar daca se potriveste... ar putea fi o alternativa.

3. Cerere grandioasa
Unele femei insa viseaza la o cerere in casatorie mai spectaculoasa, insa tot romantica. Spre exemplu, alege o excursie in strainatate si ai grija sa fie in obiectivele voastre turistice si o catedrala, frumoasa, impunatoare, pe care sa o vizitati seara. In general cele mai romantice momente ale zilei sunt fie serile, fie diminetile la rasarit de soare. O catedrala seara este deosebit de romantica. Alege-ti cuvintele speciale pentru ea, spune-i ce simti pentru ea, dar nu simplul “te iubesc”, ci descrie, este atat de sensibil un astfel de moment si atat de rar il auzim noi, femeile, acel moment in care un barbat spune, in cuvinte frumoase, soptind la urechea noastra incat sa-i simtim respiratiile, ceea ce simte. Spune-i ca te face fericit, apoi ingenuncheaza elegant si ofera-i inelul.

Citește și:

Trebuie sa precizez cat de important este inelul pentru o femeie, nu cumva sa nu-l luati. Aveti grija cum ii luati masurile, sa nu-si dea seama, de exemplu cand este la dus si aveti acces la toate bujuurile ei. Fiti romantici, macar intr-un singur moment, cum este acesta. Nu stiu de ce romantismul s-a pierdut in zilele noastre, insa stiu ca in el sta ascuns adevarul, pasarea, grija, dorinta, dragostea. Nu ma refer la momente “siropoase” atunci cand vorbesc de romantism, ci la acele momente sincere in ceea ce priveste exprimarea dragostei.

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.