Setari Cookie-uri

Decoruri grandioase si impunatoare pentru o nunta de iarna

Putine cupluri aleg sa se casatoreasca iarna, poate din cauza vremii, poate li se pare dificil sa organizeze toate amanuntele petrecerii de nunta, poate se multumesc doar cu un concediu sau nu doresc sa fie limitati de perioadele de post.

decor nunta Putine cupluri aleg sa se casatoreasca iarna, poate din cauza vremii, poate li se pare dificil sa organizeze toate amanuntele petrecerii de nunta, poate se multumesc doar cu un concediu sau nu doresc sa fie limitati de perioadele de post.

Sunt insa si cateva cupluri care au aflat frumusetea desavarsita a unei nunti de iarna! Acele cupluri care stiu ca se pot bucura de zapada si ca un restaurant cald, poate chiar rustic cu elemente traditionale unice ar strani fiori de bucurie si uimire oricui.

Niciun restaurant de gala nu va putea darui caldura unuia rustic, unde lautarii iti sunt alaturi, unde spatiul, aranjamente sunt atat de intime, unde caldura provine din cateva seminee cu lemne de padure si poate si blanita pe ici-colo.

Sunt mirese care viseaza sa fie printese, sa ajunga la restaurant cu o trasura-sanie, imbracate intr-o rochie impunatoare si acoperite intr-o mare, fina si pufoasa capa sau haina de blana, pe o zapada pana la genunchi si, cu putin noroc, chiar pe o ninsoare cu fulgi mari cum se descrie in povesti.

Citește și:

Aranjamentele in restaurant pot aduce putin din atmosfera sarbatorilor de iarna.

decor nunta Astfel, folosirea globuletelor mici, poate chiar ca niste bobite de struguri, crengi uscate, lacuite si brumate, granule albe sau margelute care sa aduca aminte de zapada, lumanari parfumate, verdele bradului, un con si cateva fructe uscate pot face minuni in privinta decorului.

Florile isi au si ele locul lor special intr-un decor de iarna. Va puteti juca cu culorile, insa este bine ca tema majora sa cuprinda cam doua culori, dintre care una sa fie albul, caci decorurile multicolore aduc aminte poate de primavara sau vara, in niciun caz potrivite pentru o nunta care si asa este rara, organizata intr-un sezon in care putini se incumeta sa se distreze poate in cea mai frumoasa petrecere din viata lor – cea a nuntii.

Florile potrivite pot fi in nuante de roz, rosu sau nuante futuriste de verde sau albastru. Pentru a obtine culorile mai putin obisnuite puteti folosi spray-uri speciale cu care va puteti juca in voie.

Citește și:

Blanita sau chiar penele pot fi foarte potrivite. Luminile ar trebui sa fie puternice, tari, argintii, schitand reflexiile ghetii.

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.