Setari Cookie-uri

10 replici pe care sa i le spui ca sa te ceara

Se vorbeste mult despre ceea ce vor femeile sa auda de la partenerul lor de viata. Fie ca e vorba despre "Cat de frumoasa esti azi." sau "Cat de mult te admir pentru ceea ce faci.", fiecare femeie isi doreste sa auda din cand in cand unul dintre aceste complimente magice care o fac sa isi inghita nervii, frustrarile sau replicile acide pregatite din timp.

relatie 7. "Apreciez tot ceea ce faci pentru mine."

Stim ca pe tine nu te felicita nimeni cand speli vasele, cand faci curat prin casa sau cand pregatesti masa acestea devenind activitati obisnuite. Dar daca iubitul tau s-a oferit sa preia una dintre sarcinile casei pentru o zi sau in sfarsit a reparat cevaprin casa atunci ai grija sa ii multumesti si sa ii arati ca esti recunoascatoare, asta in cazul in care vrei ca evenimentul sa se repete.

8. "Ce m-as face fara tine?"

Cateva cuvinte inocente pot face minuni asupra increderii in sine a barbatului de langa tine. Aceasta mica fraza functioneaza mai ales in cazul in care actinunile lui iti usureaza intr-un fel sau altul munca. Ai uitat sa cumperi ceva si iubitul tau s-a oferit imediat sa faca un drum pana la cel mai apropiat magazin? Ti s-a stricat masina iar iubitul tau iti promite ca se ocupa el de problema? Atunci merita sa ii arati recunostinta ta.

Citește și:

9. "Iubesc zambetul tau."

Poate ca nu arata ca Johnny Deep dar nu strica sa il faci din cand in cand sa se simta ca si cum in ochii tai l-ar surclasa pe acesta. Poate ca suna frivol insa aspectul fizic joaca un rol foarte important in felul in care ne percepem. Bineinteles ca o carte nu se judeca dupa coperta insa toata lumea are o latura superficiala. Vrem sa aratam cat mai bine astfel incat orice compliment ce tine de felul in care aratam e binevenit. Exemplul cu zambetul e unul orientativ; ii poti complimenta ochii, gura sau orice alta parte a corpului. Insa e indicat sa mai si crezi ceea ce spui.

10. "Ma simt in siguranta langa tine."

Rolurile sociale spun ca intr-o relatie barbatul e cel ce asigura protectia, ceea ce constituie o responsabilitate foarte mare. Cu aceste cuvinte ii vei trasmite increderea pe care o ai in capacitatea lui de a avea grija de tine.

Citește și:

O privire aruncata asupra celor spuse anterior arata ca femeile si barbatii nu sunt atat de diferiti pe cat am crede. Ceea ce ne place noua sa auzim din partea iubitului nostru coincide adesea cu ceea ce ar vrea si el sa auda din partea noastra.

Sursa: Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Kudika. Noi iti recomandam:

5 pozitii sexuale cu cate un smen picant
Test: Calculeaza sansele de reusita ale relatiei tale!
Secretul din spatele unei partide de sex memorabile

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.