Setari Cookie-uri

Cum sa stralucesti langa El in noaptea de Revelion

Ca femeie, trebuie intotdeauna sa stralucesti, sa emani frumusete, mister, gratie si senzualitate. Mai ales ca viitorul sot este langa tine si isi doreste langa el o femeie frumoasa, atragatoare si puernica.

In cazul picioarelor, desi in perioada de iarna nu prea sunt expuse, totusi ingrijirea nu trebuie sa lipseasca. Chiar daca dresurile fac nevazuta pedichiura, nu uitat ca in intimitate cu iubitul sau sotul vostru totul devine... vizibil sau chiar poate un "teren" bun de "explorat". Asadar si picoarele necesita o ingrijire speciala, epilare atenta, inclusiv la nivelul degetelor, pedichiura otrivita, hidratare si exfoliere.

Vestimentatia sexy

De Revelion trebuie sa fiti indraznete! O rochie stearsa nu este potrivita unei femei sexy si puternice. Alege rochiile care iti pun in valoare talia, bustul, soldurile, insa nu te gandi sa porti pantaloni. Femeile sunt frumoase in rochii sau fueste si macar la o ocazie asa speciala ar trebui sa le porti. Alege culorile astfel incat sa te avantajeze din toate punctele de vedere, sa se armonizeze cu culoarea parului, culoarea pielii etc.

Citește și:

Coafura si machiajul

Pentru o ocazie speciala poti opta pentru un machiaj si o coafura speciale, iesite din tiparul de zi cu zi. Poti alege gene false, culori extravagante, dar si accesorii de par moderne, stil fantezie.

Vizionare placuta


Kudika
31 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.