Setari Cookie-uri

7 idei inedite pentru o nunta iesita din tipare

Tendintele moderne in materie de nunti nu mai sunt acelea de a urma intocmai traditiile, ci din contra, se incerca surprinderea invitatilor prin diverse trucuri care confera originalitate nuntii. Acum nuntile nu mai decurg neaparat dupa un scenariu bine cunoscut de toti, ci sunt personalizate pentru fiecare cuplu.

Aceasta este o cutie in forma de casa sau chiar vila in care invitatii pun darurile sau eventual plicurile cu bani la nunta. Aceasta cutie pentru dar este bine sa o folositi in conditiile in care aveti incredere in invitati, caci au fost nunti unde invitatii au “uitat” de aceasta cutiuta.

5. Cascada de ciocolata

Un element la care nu se va renunta in cadrul unei nunti, cascada de ciocolata va “indulci” fiecare invitat care va pasi in localul unde are loc petrecerea de nunta. Cu un aspect irezistibil, aceasta cascada de ciocolata va incanta fiecare invitat.

6. Cartea de oaspeti

Aceasta este o carticica speciala, cu file si coperti ornate, in care fiecare invitat, dupa ce a fost “cucerit” cu ciocolata de la intrare va nota impresia lui despre nunta sau ganduri pe care le ureaza proaspetilor casatoriti. Este o amintire minunata din ziua nuntii pe care o veti avea de la fiecare invitat in parte.

Citește și:


7. Personalizarea

Mirii prefera uneori sa personalizeze servetelele de pe masa, unele sortimente ale meniului (cum ar fi salata de fructe, supa ornamentata cu zmantana etc), insa foarte frumos ar fi ca pe sticla de sampanie si cele doua pahare ale mirilor sa va scrieti unul celuilalt ceva frumos si sa vi le faceti cadou. Ar fi o amintire foarte frumoasa si inedita de la nunta voastra.

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.