Setari Cookie-uri

Zodiacul egiptean al relatiilor pentru 2010

Conform astrologiei egiptene, drama, neprevazutul, intensitatea, schimbarea si descoperirile vor interfera haotic in anul 2010. Daca vrei sa afli cum vor evolua in 2010 relatiile pe care le-ai stabilit cu cei din jurul tau, iata care sunt previziunile astrologiei egiptene pentru acest an:

horoscop egiptean iubire Horus (20 aprilie-8 mai, 12 august-19 august)

Nativii acestui somn poseda o personalitate sclipitoare, o vointa intensa, inteligenta si capacitatea de a intelege, dar si nerabdarea de a-si exercita influenta asupra celor din jur. In 2010, Horus va aduce pentru acesti nativi un simt acut al responsabilitatii si dorinta de razvratire impotriva firescului. Razvratirea apare si impotriva legilor, a oamenilor sau a partenerilor care reusesc sa castige simpatia si respectul celor din jur prin metode conventionale, clasice, pe care ei le gasesc banale si mediocre. Intr-un mod ciudat, deoarece nativii acestui semn sunt destul de toleranti fata de ceilalti, in 2010, acestia vor avea tendinta de a fi agresivi si de a-i ataca fatis, reprosandu-le si strigandu-le in fata lucruri grele. In relatiile de iubire, Horus da nesabuinta si pasiune in egala masura, dorinta de a domina sau de a fi dominata, dar si un consum inutil de energie.Zodiacul egiptean al relatiilor pentru 2010

Citește și:

Anubis (9 mai-27 mai, 29 iunie-31 iulie)

In mitologia greaca, Anubis reprezenta zeitatea ce ghida spiritele celor care au parasit aceasta lume spre lumea de dincolo. Persoanele aflate sub influenta lui Anubis sunt istete, pline de compasiune, fataliste, retinute, dar cu o gandire deosebit de profunda. Anubis aduce in 2010 receptivitate in fata ciclurilor lunare, precum si tendinta de schimbare a dispozitiei in functie de acestea. Influenta Lunii le va aduce noroc si bunatatea indeosebi prin sensul si echilibrul pe care le gasesc in ei insisi. 2010 propune un nou ritm de viata, mai linistit, mai asezat, mai protectiv, la adapost de schimbari dramatice sau de emotii puternice. Relatiile cu ceilalti sunt in general pasnice, urmand o evolutie fireasca, insa este inevitabil ca schimbarile care au loc in viata celorlati sa nu te afecteze si pe tine. Este foarte important sa-ti pastrezi optimismul mental catre sfarsitul anulu, caci zeitatile vor dori sa inchizi si sa deschizi noi capitole in viata ta amoroasa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.