Setari Cookie-uri

Nunta cu buget fix

Indiferent de situatie, niciodata nu trebuie sa renuntati la nunta visurilor voastre. Chiar daca aveti planuri marete si bugetul este unul relativ fix si nici prea mare nu-i, se gasesc totusi solutii pentru a va implini dorintele.

Indiferent de situatie, niciodata nu trebuie sa renuntati la nunta visurilor voastre. Chiar daca aveti planuri marete si bugetul este unul relativ fix si nici prea mare nu-i, se gasesc totusi solutii pentru a va implini dorintele.

pregatire nunti Sfaturi pentru o nunta cu buget fix

Nunta poate fi foarte frumoasa si cu un pret redus. Nu mai sunteti obligati sa chemati toate rudele pe care nici nu le-ati vazut vreodata in viata sau acelei prieteni care apartin parintilor vostri dar cu care nu aveti legaturi de prietenie.

Pentru a va incadra in bugetul fix care adesea nu reprezinta o suma foarte mare va trebui sa cheltuiti cu chibzuinta pentru anumite pregatiri ale nuntii. Va propunem o lista de pregatiri unde puteti face economii serioase:
- Numarul invitatilor. Pentru ca nu dispuneti de sume foarte mari, puteti cere rudelor sa se limiteze la stricta lor prezenta, fara a mai aduce si alti prieteni sau cunostinte care nu ocupa un loc important in viata voastra;
- Puteti cauta un restaurant mai mic, pentru ca numarul invitatilor nu trebuie sa fie foarte mare ca sa va simtiti bine. Un restaurant mai mic poate fi foarte cochet, mai ales daca il alegeti undeva intr-un oras unde costurile sunt mai mici. Spre exemplu puteti face nunta intr-un oras de munte unde majoritatea persoanelor au acces sa ajunga si totodata se pot bucura de o minivacanta pe cinste.
- Invitatiile de nunta. Le puteti face voi la imprimanta, ideile sunt multe si va puteti inspira din orice informatie pe masura. Spre exemplu puteti imprima o poza cu voi peste care ati scris invitatia ori un desen semnificativ si legati invitatia cu tul, cu panglica sau fir auriu sau argintiu. Lasati-va imaginati libera.
- Decorul de nunta. Va puteti organiza singurei decorul de nunta. Nu este obligatoriu sa fie unul floral, ci puteti folosi fructe in boluri, pene, crengi lacuite, margele etc.
- Rochia de mireasa. Daca esti o norocoasa, poti gasi rochia de mireasa la inchiriere, astfel poti avea rochia visurilor tale la preturi minime.
- Meniul de nunta. Puteti reduce cheltuielile daca reusiti sa negociati cu patronul restaurantului, in asa masra incat sa puteti aduce voi o parte din bauturi, precum si tortul d emireasa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.