Catre toate miresele anului 2010!

Mai sunt doar cateva zile p穗ă la cel mai complex targ de nunti din Bucuresti, Targul Ghidul Miresei, organizat de revista Ghidul Miresei la Sala Polivalenta in perioada 19, 20, 21 febr 2010 - locul unde pasiunea, arta si profesionalismul isi vor da mana pentru a patrunde in sufletele voastre indragostite, intr-un moment atat de sublim, cum este cel al bucuriei de a-ti uni viata pentru totdeauna cu cel ales.

targul miresei Licitatia va fi prezentata intr-un decor romantic creat special pentru îndragostiţi, iar lista cu obiectele donate de personalitati va fi publica, cu imagini si cu povestea fiecarui obiect in parte.

Ce poate fi mai romantic decat un obiect al unei vedete care pastreaza proaspat parfumul si amprenta fericirii dintr-un moment atat de minunat, cum este nunta?

Obiectele licitatiei vor face si subiectul unui miniserial in ziarul Cancan, in care, alaturi de biletul gratuit oferit pentru Targul Ghidul Miresei, viitorii miri pot castiga premii substantiale in valoare totala de 6500 euro.

Astfel, profita de toate oportunitatile oferite de Targul Ghidul Miresei de anul acesta, mai exact in perioada 19, 20, 21 febr 2010, pentru ca nunta sa nu devina un stres, ci sa rezolvati totul jucandu-va si bucurandu-va.

Nu rata trei zile de spectacol dedicate iubirii, astfel incat saptamana nuntii sa fie pentru voi una de vis, cu momente de neuitat ce se vor continua cu o binemeritata luna de miere.

Detalii despre eveniment puteti regasi si pe www.TargulGhidulMiresei.ro

Va multumim si va asteptam la Targul Ghidul Miresei, la Sala Polivalenta 19-21 febr 2010.


Kudika
16 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri