Setari Cookie-uri

Lucruri jenante care vi se pot intampla la nunta

Cu siguranta v-ati chinuit destul de mult ca nunta sa iasa exact asa cum v-ati dorit, ati cautat solutiile pentru problemele pe care le-ati intampinat si pregatirile de nunta v-au acaparat mult timp din ultimul an. Multe cupluri aleg cateva momente speciale, inedite pentru nunta, momente iesite din comun care sa aduca un gram de originalitate nuntii.

Voi cum zambiti?

Da, desigur, zambiti frumos si vreti sa apareti astfel in fiecare poza, dar putina atentie pentru zambetele de dupa masa! Nu ar fi tocmai placut, insa ar fi teribil de amuzant sa aveti cateva resturi de mancare intre dinti!

Numele invitatilor si “botezul” la nunta

Se mai intampla sa vorbiti cu un invitat si sa-i spuneti pe alt nume. Mai ales daca tocmai vorbeati in auzul tuturor anuntand probabil unul din momentele importante ale nuntii. Eh, greseli se intampla peste tot, dar parca n-ati dori sa fie asa si la nunta voastra. Asigurati-va ca stiti foarte bine cu cine vorbiti, iar daca pe moment i-ati uitat numele, evitati sa “botezati” invitatul, puteti folosi orice alt apelativ: “domnule/doamna”, “dumneavoastra” etc.

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.