Setari Cookie-uri

Formatie sau Dj la nunta?

Organizarea nuntii reprezinta o activitate destul de dificila. Fiecare detaliu este important si chiar daca este nunta voastra, totusi ati invitat o serie de persoane pentru a fi alaturi de voi si pentru a se simti bine. Muzica reprezinta cheia in ceea ce priveste distractia invitatilor, de aceea trebuie sa incercati sa-i multumiti pe toti si sa alegeti stilurile de muzica atat de potrivite incat macar o data sa se ridice de la masa fiecare invitat pentru a dansa.

Daca ati ales Dj-ul

Daca ati ales un Dj, atunci trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte:
- Acesta trebuie sa foloseasca aparatura profesionista, cu mixer performant si trebuie specificata dimensiunea localului pentru a fi siguri ca aparatura poate acoperi aria respectiva ca performante sonore.
- Intrebati deasemenea daca are si lumini, acestea vor crea o atmostefra dinamica. Unii Dj au si aparate de fum.
- Un Dj bun trebuie sa stie sa mentina nuntasii pe ringul de dans, sa observe spre ce muzica inclina invitatii, sa stie sa schimbe melodiile la timp si sa refuze cu tact avalansa de cereri venite din partea invitatilor.

Pentru a impaca toti invitatii puteti alege ambele variante, petrecerea sa fie deschisa de o formatie, iar in restul serii sa aveti un Dj.

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.