Setari Cookie-uri

Iubeste-l dar nu deveni dependenta de el

O relatie sanatoasa si implinita se bazeaza pe incredere, pe gesturi care spun mai mult decat o mie de cuvinte. Fiecare partener simte nevoia sa se stie iubit, sa aiba siguranta ca sentimentele ii sunt impartasite. Asa ca nu e gresit sa-i spui un sincer te iubesc intr-o zi mohorata sau sa ii arati ca il apreciezi si ii esti alaturi in momentele mai dificile. Aceste gesturi nu sunt gresite atata timp cat nu-ti sufoci partenerul, devenind dependenta de prezenta lui.

O relatie sanatoasa si implinita se bazeaza pe incredere, pe gesturi care spun mai mult decat o mie de cuvinte. Fiecare partener simte nevoia sa se stie iubit, sa aiba siguranta ca sentimentele ii sunt impartasite. Asa ca nu e gresit sa-i spui un sincer “te iubesc” intr-o zi mohorata sau sa ii arati ca il apreciezi si ii esti alaturi in momentele mai dificile. Aceste gesturi nu sunt gresite atata timp cat nu-ti sufoci partenerul, devenind dependenta de prezenta lui.

dragoste Iubeste-l dar nu deveni dependenta de elDaca il asediezi cu zeci de telefoane spunandu-i ca iti este dor de el si ca de-abia astepti sa petreceti o noua zi impreuna, nu esti pe drumul cel bun. Si minunatul “te iubesc” isi pierde din valoare daca este rostit la fiecare sfarsit sau inceput de propozitie care ii este adresata.

De asemenea, nu trebuie sa il ierti la nesfarsit, de teama sa nu-l pierzi. Cu cat iti va gresi mai des, iar tu ii vei trece cu vederea, cu atat iubitul tau nu se va schimba profitand de slabiciunea ta. E bine sa ierti si sa fii intelegatoare, dar cu masura. Sa fii ferma! Atat vreme cat tu il tratezi cu respect, e firesc sa ai aceleasi asteptari si din partea lui.

Citește și:

Faptul ca relatia vostra se contureaza, este un lucru bun, dar el nu trebuie sa devina centrul universului tau. Nu uita de hobby-urile tale si de prietenele pe care, probabil, le-ai cam neglijat. Apoi, nici unui barbat nu-i place sa se simta constras intr-o relatie. Cu siguranta, are si el nevoie de momentele lui, de o iesire ca intre baieti. In caz ca ati petrecut cel putin ultimele 3-4 weekend-uri impreuna, plus alte cateva zile, sa nu ramai surprinsa daca la sfarsitul saptamanii o sa iti spuna ca nu va mai intalniti o perioada. Nu inseamna ca vrea sa va despartiti, ci pur si simplu, are nevoie de un timp numai pentru el.

E bine sa aveti pasiuni comune, dar nu deveni dependenta de el. In consecinta, iubeste-l fara sa faci din asta o pasiune. Babatii apreciaza femeile puternice, hotarate, care au ceva de spus.

Adevarata dragoste inseamna personalitate, echilibru si puterea de a-ti ascunde slabiciunile, chiar cu riscul de a suferi uneori. E bine sa inveti cat, cand si ce poti oferi celui de langa tine. Cu masura, nu mai mult decat poate duce!

Citește și:

cuplu Iubirea nu inseamna prin urmare, nici posesie, dar nici indiferenta. Un cuplu trebuie sa isi cunoasca defectele si calitatile, sa se modeleze unul dupa celalalt. Iubirea nu e o lectie invatata la scoala, e o lectie de viata!

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.