Setari Cookie-uri

Mintea unui barbat divortat

Acum in varianta tiparita, initial lansat pe Facebook (cu peste 3 000 de fani in acest moment) cel mai de succes ebook romanesc vandut vreodata in online-ul romanesc, Mintea unui barbat divortat e o abundenta de marturii si experiente pe alocuri dure in incercarea de a redescoperi farmecul femeii.

(Posibil) Cartea anului in Romania

Fara ocolisuri, cu o sinceritate explicita, uneori insuportabila, personajul relationeaza cu femeile din viata de dupa divort intr-un fel aparte, poate nu pentru toata lumea, cu un stil ce aminteste de Pascal Brucker si taisul sau precis. Experientele sexuale inovatoare si pline de imaginatie tradeaza o pofta de viata si in acelasi timp un efort intens de a degusta doar ceea ce e la indemana si palpabil.

Descrierile cinice si aparent distrugatoare la adresa femeii au o motivatie puternica pentru autor (divortat, desigur):

„Asa au fost descrise initial cele mai frumoase si vii orase de pe pamant.
Femeia a ajuns la un nivel mediocru de interes pentru omenire in general, un fel de afis bun de pupat, iubit, tinut de mana. Acum mai are si cariera, aduce si bani. Ne-am scos.
Barbatii divortati sunt in general satui de femei si tot ce implica relatiile cu ele. Personajul meu redescopera femeia de la cele mai de baza forme de relationare pana in apropierea iubirii, stare care ii da inca fiori.
Am vrut sa arat ca femeia e cel mai viu si interesant corp care exista pe pamant dincolo de vietatile marine si iphone :)
Cartea e o redescoperire a femeii care se stie fenomenala, intriganta, provocatoare, sursa de placeri fizice si spirituale, pentru ca femeia e o placere in sine pe care cei mai multi am uitat sa o degustam.
asta face personajul - degusta femeia in toate formele si ipostazele si nu cred ca vreuna se supara sau daca vreo povestire e cu adevarat ofensatoare sau violenta. Unele sunt mai dure, dar iubirea si mai ales sexul nu au limite.
Femeile din cartea mea sunt acelea care vor duce lumea mai departe pentru ca nu au temeri, incearca orice si inteleg ca nevoia barbatului nu e sa supuna ci sa deguste miracolul femeii de a fi mai multe intr-una.
Cartea e cea mai puternica, cinica si inedita declaratie de dragoste adusa femeii in general, fara vrajeli si dulcegarisme., dar cu o mana in gat.
Cine a iubit cu adevarat o femeie complexa stie ce zic si va intelege placerea cartii.”

Iata si parerile celor ce au cumparat-o in formatul ebook (pdf):

„Cruda, carnala, incita imaginatia. Citind-o, vei strabate strazile orasului mai atent la ce se intampla dincolo de aparente.”

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.