Setari Cookie-uri

Greseli in organizarea nuntii pe care poti sa le eviti

Atunci cand organizezi nunta se intampla adesea sa fie pentru prima oara, asadar ideea invatarii din greseli nu poate fi aplicata, neexistand nicio experienta asemanatoare in trecut. De aceea noi am stat de vorba cu mai multe cupluri casatorite si am extras cateva greseli facute de acestea in organizarea nuntii, alegeri care de altfel n-ar fi fost gresita daca ar fi fost altul contextul si imprejurarile.

Atunci cand organizezi nunta se intampla adesea sa fie pentru prima oara, asadar ideea invatarii din greseli nu poate fi aplicata, neexistand nicio experienta asemanatoare in trecut. De aceea noi am stat de vorba cu mai multe cupluri casatorite si am extras cateva greseli facute de acestea in organizarea nuntii, alegeri care de altfel n-ar fi fost gresite daca ar fi fost altul contextul si imprejurarile.

Biserica si restaurantul

greseli nunta Daca majoritatea invitatilor sunt din oras, atunci putinii care nu cunosc asa de bine strazile pot fi ghidati de ceilalti, plecand impreuna de la Biserica. Insa daca numarul celor “straini” orasului este mai mare, iar Biserica este departe de Restaurant, atunci acestia cu siguranta se vor rataci, se vor enerva si vor intarzia la local. De aceea se recomanda ca pentru invitatii din afara orasului sa intocmiti mici harti care sa precizeze drumul de la Biserica la local.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.