Greseli in organizarea nuntii pe care poti sa le eviti

Greseli in organizarea nuntii pe care poti sa le eviti
Kudika
1 Iunie 2010

Atunci cand organizezi nunta se intampla adesea sa fie pentru prima oara, asadar ideea invatarii din greseli nu poate fi aplicata, neexistand nicio experienta asemanatoare in trecut. De aceea noi am stat de vorba cu mai multe cupluri casatorite si am extras cateva greseli facute de acestea in organizarea nuntii, alegeri care de altfel n-ar fi fost gresita daca ar fi fost altul contextul si imprejurarile.

Atunci cand organizezi nunta se intampla adesea sa fie pentru prima oara, asadar ideea invatarii din greseli nu poate fi aplicata, neexistand nicio experienta asemanatoare in trecut. De aceea noi am stat de vorba cu mai multe cupluri casatorite si am extras cateva greseli facute de acestea in organizarea nuntii, alegeri care de altfel n-ar fi fost gresite daca ar fi fost altul contextul si imprejurarile.

Biserica si restaurantul

greseli nuntaDaca majoritatea invitatilor sunt din oras, atunci putinii care nu cunosc asa de bine strazile pot fi ghidati de ceilalti, plecand impreuna de la Biserica. Insa daca numarul celor “straini” orasului este mai mare, iar Biserica este departe de Restaurant, atunci acestia cu siguranta se vor rataci, se vor enerva si vor intarzia la local. De aceea se recomanda ca pentru invitatii din afara orasului sa intocmiti mici harti care sa precizeze drumul de la Biserica la local.

Dresurile miresei si alte mici accidente

Dresurile miresei sunt delicate si exista posibilitatea sa se rupa, asadar cumpara mai multe perechi identice pentru siguranta. De asemenea este necesar sa ai o mica trusa de croitorie pentru urgente in ziua nuntii, precum si cateva peticele albe, caci nu se stie niciodata ce se poate intampla.

Receptia

In cazul cuplurilor care au avut la receptie fantana cu ciocolata si copii printre invitati s-a intamplat mereu acelasi lucru: multe pete, fiindca micutii s-au mozolit si au inceput sa-i mozoleasca si pe altii, mesele si alte elemente decorative, dar n-au omis nici rochia alba a miresei. De aceea poate poti speicfica prin telefon ca este greu ca copiii prea mici sa fie supravegheati la nunta si poate este mai bine sa fie lasati acasa si totodata asigura-te ca ai la tine in ziua nuntii servetele speciale pentru indepartarea rapida a petelor. Mai simplu ar fi sa renunti la fantana de ciocolata, dar daca ti-o doresti foarte mult, asigura-te ca ai la indemana produse de curatat pete.

Focul

Aceasta intamplare nu am cules-o din povestiri, dar am urmarit un clip de-a dreptul infiorator cu o mireasa ce “s-a jucat cu folcul”. Va invit sa urmariti imagiile de mai jos care sunt mult mai sugestive decat cuvintele.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri