Aranjamentele pentru nunta tu ce vei alege?

Aranjamentele pentru nunta  tu ce vei alege?
Kudika
24 August 2010

Aranjamentele pentru nunta pot face minuni in ceea ce priveste decorul nuntii, indiferent de frumusetea restaurantului, caci pot crea o atmosfera de petrecere deosebit si totodata una romantica.

decor fier forjatAranjamentele pentru nunta pot face minuni in ceea ce priveste decorul nuntii, indiferent de frumusetea restaurantului, caci pot crea o atmosfera de petrecere deosebita si totodata una romantica.

Nuntile moderne folosesc mai multe elemente in ceea ce priveste decorul, ci nu doar aranjamentele florale clasice. Asadar va invitam sa aflati ce elemente puteti introduce in decorul de nunta.

Decorurile cu apa

Decorurile cu apa presupun sa foloseasca transparenta acesteia pentru a obtine diverse efecte. Se folosesc astfel boluri cu apa sau vaze inalte transparente umplute cu apa in care se introduc fie flori, fie fructe sau chiar margele.

Decorurile cu pene

Penele sunt folosite in decorurile luxoase sau in nuntile cu tema retro. Pot fi folosite pene intre aranjamentele florale ori se pot confectiona aranjamente separate cu pene, margele si eventual ramuri de copac lacuite si vopsite caracteristic, in ton cu culorile nuntii.

Decor cu margele

decorMargelele pot fi folosite in nuntile foarte elegante sau in cele cu tema medievala. Pot fi perlate, mari sau mici, insirate pe masa ori aranjate printre flori sau printre lumanari, acestea creand cea mai eleganta atmosfera de nunta.

Decor cu fructe

Unele decoruri pot fi facute cu fructe sau chiar elemente din natura, de exemplu un decor de toamna poate folosi frunze mari aramii sau rosii, castane in boluri cu lumnari parfumate sau ramuri de copac etc. Se pot folosi bluri cu fructe in decoruri apetisante care sa stea alaturi de aranjamente florale pe mesele invitatilor.

decor Decor cu fier forjat

Decorurile cu fier forjat sunt potrivite nuntilor sofisticate, grandioase sau celor cu tema medievala. Se pot folosi suporturi pentru lumnari din fier forjate sau suporturi de vase pentru aranjamentele florale. Puteti asorta si tacamurile care pot fi in culori usor cromate sau aramii. Efectul este unul de epoca.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri