Setari Cookie-uri

Cum sa alegi rochia de mireasa

Multe femei s-au visat mirese inca din copilarie, purtand o superba rochie alba ce le invaluia intr-un aer de printesa. Cu timpul insa visele se schimba, la fel si gusturile si dorintele.

Multe femei s-au visat mirese inca din copilarie, purtand o superba rochie alba ce le invaluia intr-un aer de printesa. Cu timpul insa visele se schimba, la fel si gusturile si dorintele.

alegerea rochiei de mireasa Atunci cand pregatirile de nunta au inceput si vrei sa iti gasesti rochia visurilor tale, constati ca te pierzi usor in sutele de modele pe care le gasesti in magazine si reviste, fiindu-ti greu sa faci o selectie si sa o alegi pe aceea: singura, unica. Un criteriu important in alegerea rochiei de mireasa se refera la cat de portivit este modelul pentru constitutia miresei si modul in care isi doreste sa organizeze nunta.

Cum iti alegi rochia de mireasa?

Atunci cand cauti rochia visurilor tale trebuie sa parcurgi mai multi pasi.

In primul rand trebuie stabilita suma pe care esti dispusa sa o aloci rochiei.

Ulterior trebuie sa mergi in magazine si sa probezi mai multe modele, pentru a afla care te avantajeaza cel mai bine – rochia stil printesa, sirena, dreapta etc.

In functie de inaltime, anumite modele te pot avantaja:
- Pentru miresele scunde vestimentatia necesita accesorii si coafura mai speciale pentru a iesi in evidenta atat ca frumusete, cat si ca feminitate. Astfel, potrivite sunt spre exemplu rochiile stil printesa cu volanase sau pliuri care cad pe verticala si ale caror fuste incep de la nivelul inferior al taliei. Rochiile pot fi largi inca de sus. Trebuie evitate volanasele sau modelele care creaza linii pe orizontala. Fusta poate avea trena pentru un efect in plus de inaltare. De asemenea coafura trebuie sa fie inalta, la fel si modul de asezare a voalului.
- Pentru miresele de statura mijlocie potrivite sunt mai toate modelele de rochii, important este ca genul rochiei sa li se potriveasca si altor caractere, cum ar fi: culoarea pielii, lungimea gatului, conturul umerilor (inalti sau cazuti), talia, tema nuntii etc.
- Pentru miresele inalte de asemenea sunt potrivite toate modelel de rochii, insa pentru ca inaltimea confera o eleganta aparte acestor femei, ele pot opta pentru rochiile nu foarte largi sau chiar pentru cele stil sirena care le-ar avantaja cel mai bine.

cum alegi rochia Tipul decolteului: unele rochii prezinta bretele, altele nu. Pentru a purta o rochie fara bretele este nevoie de o coloana drapta, umeri josi, delicati si eleganti si un gat inalt. Rochiile cu bretele ascund imperfectiunile umerilor sau ale coloanei si creeaza iluzia de gat lung.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.