Setari Cookie-uri

Ce trebuie sa faci cu o luna inainte de nunta

Ziua nuntii se apropie cu pasi repezi si cu fiecare zi ce trece va simtiti tot mai presati de timp si mai stresati? O lista a activitatilor organizata in ordina prioritatilor va poate salva de multe greseli pe care le-ati putea inampina.

Ziua nuntii se apropie cu pasi repezi si cu fiecare zi ce trece va simtiti tot mai presati de timp si mai stresati? O lista a activitatilor organizata in ordina prioritatilor va poate salva de multe greseli pe care le-ati putea inampina.

Astfel ca ultimele lucruri ramase nerezolvate se pot incepe cu o luna inainte de nunta. Iata ce aveti de facut.

Cu 4 saptamani inainte de nunta

inainte de nunta Este cazul sa va reintalniti cu fotograful, cameramanul si dj-ul pentru a stabili exact care sunt locurile in care veti merge pentru poze si care va fi melodia pentru dansul mirilor. Mergeti la Primarie si la Biserica si observati daca exista unghiuri frumoase in care doriti sa faceti poze sau o gradinita ori ceva specific in curtea Bisericii de exemplu. Este indicat sa stiti dinainte principalele cadre in care veti dori sa aveti poze.

Tot in aceasta saptamana trebuie sa va intalniti si cu persoana/persoanele care se ocupa de decor: florareasa, persoanele de la restaurant etc – pentru a stabili ultimele detalii sau pentru a revizui daca s-a inteles exact ceea ce doriti. Daca nu ati facut-o inca, sunati un instructor care sa va creeze o coregrafie de nunta si sa va invete pasii pentru dansul mirilor.

Daca nu ati facut-o inca, programati-va la Starea Civila si apucati-va sa intocmiti actele de care aveti nevoie.

Cu 3 saptamani inainte de nunta


Este momentul sa va interesati de invitati. Sunati pentru confirmare privind prezenta la nunta si alcatuiti o lista cu numarul acestora. Mergeti la restauant pentru a stabili aranjamentul meselor, apoi stabiliti unde vor fi asezati invitatii. Faceti o schema care sa va fie de ajutor. Daca aveti invitati care vin din provincie, este momentul sa rezervati pentru acestia camere la un hotel, indicat ar fi la acelasi hotel.

Cu 2 saptamani inainte de nunta

Este cazul sa te vopsesti, cea mai buna culoare a parului fiind la doua saptamani dupa vopsire. Probeaza din nou rochia de mireasa pentru a pregati ultimele ajustari, acelasi lucru este valabil si pentru mire. Trebuie sa va imbracati in toata costumatia de nunta.

Acum trebuie facuta si proba de machiaj si de coafura pentru a fi convinsa ca in ziua nuntii vei arata asa cum iti doresti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.