Setari Cookie-uri

Ideile expresive ale unei nunti de toamna

Toamna este un anotimp ce imbie la melancolie, la romantism, la dragoste, la bunatate, culorile calde alina parca sufletul, nu e de mirare ca foarte multe cupluri aleg sa isi faca nunta in acest anotimp.

Toamna este un anotimp ce imbie la melancolie, la romantism, la dragoste, la bunatate, culorile calde alina parca sufletul, nu e de mirare ca foarte multe cupluri aleg sa isi faca nunta in acest anotimp.

decor nunta toamna Culorile toamnei creaza expresii calde, primitoare, asadar te poti folosi din plin de “armele” seducatoare ale toamnei.

Decorul nuntii

O astfel de nunta seamana cu una de poveste. Astfel poti miza pe nuante de rosu si galben, violet, portocaliu. Poti alege spre exemplu ca fetele de masa sa fie de un rosu mai inchis si dulce, servetelele aramii su tacamurile portocalii, eventual cu margini pictate in forme vechi. Florile pot combina nuante de mov, portocaliu si rosu, pot fi trandafiri sau, de ce nu, chiar flori de sezon, cum ar floarea-soarelui. Frunzele pot fi si ele folosite pentru decor, la fel si fructele, caci doar se culeg toamna. Crengutele cu fructe rosii pot fi de efect, lacuite fin si plasate discret printre celelalte elemente ale decorului.

Machiajul

Machiajul trebuie sa fie in culori calde, nuante de maro, auriu si portocaliu, chiar si masliniu. Rujul poate fi unul portocaliu, oferind fetei liminozitate, caldura, deschidere si feminitate. Poti alege chiar un rimel maro inchis, creand o usoara senzatie fumurie in jurul ochilor. Nuantele toamnei creaza un chip dulce cu o expresivitate deosebit de feminina.

coafura mireasa toamna Coafura

Coafura poate fi una voluminoasa, impunatoare, cu sau fara suvite rebele. Poate fi o coafura usor ravasita ce inspira naturalete sau cu bucle si linii foarte fine, fara niciun fir rebel, ce inspira distinctie. Accesoriile de par pot fi de asemenea alese in nuantele toamnei, ca mici crengute sau frunzulite, dar trebuie musai asortate culorii parului.

Rochia de mireasa

Rochia de mireasa trebuie sa fie asa cum ai visat, ci nu asortata nuntii. Nunta trebuie asortata rochiei. O poti alege dupa sufletul tau, caci ziua nuntii este cea in care trebuie sa te simti cea mai frumoasa si iubita femeie.

Buchetul miresei
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.