Setari Cookie-uri

5 motive ca sa te mariti toamna

De toamna unele cupluri se feresc, iar altele se indragostesc. Toamna este un anotimp aparte care cucereste orice suflet sensibil, surprinzand prin emotia naturii si puterea malancoliei.

Parca niciun anotimp nu este mai potrivit pentru o astfel de nunta, afara peisajul tomnatic tronand o atmosfera de vis. O nunta la palat, cu tema mediavala, cu mirii adusi in caleasca poate captiva si cel mai pretentios critic. Aduce a nunta de vis, ca in povestile la care visam cand eram mici, o nunta cu adevarat plina de frumusete si romantism. Ce trebuie insa avut in vedere sunt restrictiile legate de zonele in care se pot plimba invitatii, precum si cele privind decoratiunile de nunta.

Peisajul


Daca aveti noroc de vreme buna va puteti bucura de o sedinta foto de neuitat. Covorul de frunze, multitudinea de culori calde pe o alee in natura sau in gradina botanica ori chiar un parc care va este mai aproape pot reprezenta decorul ideal pentru o sedinta foto dupa nunta. Puteti alege ca accesorii o capa care ofera miresei un aer de poveste, o umbrela, va puteti juca in covorul de frunze si chiar puteti organiza o sedinta Trash the Wedding Dress.

Decorul de nunta

Pentru ca anotimpul va permite puteti crea un decor aparte, unul neintalnit, cu elemete spcifice ci nu clasicul decor cu decoratiuni florale. Aveti posibilitatea de a imbina multiple elemente si nuante de culori calde, astfel va puteti folosi de frunze, de crengute lacuite, fructe de sezon sau fructe salbatice, de flori de sezon sau chiar ornamente florale desavarsite cu flori de camp.

Tema nuntii

Poti alege dintre cele mai romantice teme pentru nunta, spre exemplu nunta medievala este foarte potrivita in acest sezon. Ai nevoie de un decor specific cu cateva scuturi sau elemente de fier forjat si daca nunta la palat a fost prea greu de organizat, atunci mult mai facil iti va fi sa o organizezi intr-o crama. Atmosfera intima a cramelor romanesti, aceea ce imbie la prietenie si voie buna ii va cuceri pe invitatii vostri. Domnisoarele de onoare pot purta o rochie lunga cu crinolina si multe volanase, cu decolteu generos si manecuta pentru a fi in ton cu atmosfera. Ar fi o nunta cu totul speciala si deloc greu de organizat pe meleagurile noastre.

Sperstitiile

Superstitiile spun ca cele mai reusite nunti sunt cele de toamna, fiindca toamna reprezinta culegerea roadelor, imbelsugare, viata bogata si legatura puternica intre miri. pe vremuri nuntile se organizau toamna tarziua dupa culesul recoltelor, astfel nunta este una bogata si cu multi invitati.


Sursa foto: www.sxc.hu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.