Setari Cookie-uri

5 Idei pentru cel mai reusit machiaj de mireasa

Machiajul prezinta puteri magice, ascunde defecte, creeaza noi linii, estompeaza, evidentiaza, poate da alta expresivitate chipului sau o poate imbunatati in mod considerabil. Machiajul miresei trebuie sa scoata in evidenta liniile expresivitatii, trasaturile feminine si senzuale, iar pentru aceasta cosmeticienele si make-up artistii folosesc o gama larga de trucuri.


5 Idei pentru cel mai reusit machiaj de mireasa

Machiajul buzelor


Nu este indicat sa alegeti o culoare pailida, ca si cum ati fi anemice, ci una usor intensa, dar foarte naturala pentru buze. Imaginea miresei nu trebuie sa fie una palida, nuantele de ruj pot fi de roz, portocaliu, chiar si rosu. Nu alegeti culori inchise precum visiniu, mov, maro inchis.

Fondul de ten

Alegeti trei culori de fond de ten cu nuante apropiate. Cu nuanta intermediara acoperiti imperfectiuile tenului, cu cea mai luminoasa inconjurai ochii, nasul, buzele si sprancenele, iar cu cea mai inchisa creati umbrele fruntii, barbiei si obrajilor, astfel incat sa va evidentieze trasaturile frumoase ale fetei.

Genele false

Genele false corect ajustate pe forma ochilor si taiate astfel incatsa aiba o lungime potrivita cu dimensiunile ochilor pot conferi efecte seducatoare privirilor miresei.

makeup mireasa Conturul buzelor

Buzele groase exprima senzualitate si generozitate, insa din pacate natura nu ne-a inzestrat pe toate cu buze voluminoase. Din fericire un creion de buze in aceeasi nuanta cu rujul pe care doriti sa il folositi poate face minuni. Se contureaza doar zona proeminenta a buzelor, chiar daca este albicioasa, nu se trece dincolo de profilul proeminent al buzelor. De asemenea puteti schimba forma si liniile buzelor folosind creionul dermatografic, astfel incat sa va avantajeze maximal.

Obrajii


Nu uitati blush-ul din obraji. Fara acesta mireasa ar avea o fata palida, ceea ce nu o va avantaja intr-o zi atat de puternic incarcata emotional. Alegeti nuanta blush-ului din aceeasi gama cu cea a rujului, spre exemplu nu luati o nuanta de roz pentru obraji daca ati ales portocaliu pentru buze.

Indifrent daca ati ales o cosmeticiana sau un make-up artist pentru a va face machiajul din ziua nuntii, este important sa ii cereti o proba cu o saptamana inainte de nunta pentru a vedea daca machiajul facut seamana cu dorintele voastre. Tot atunci puteti completa machiajul, puteti spune ce va place si ce nu, ce ati dori schimbat pentru ca in ziua nuntii sa nu intampinati probleme.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.